Ingezonden persbericht


Persbericht


Amersfoort, 9 januari 2004


Zaterdag 17 januari van 22.00 tot 05.00 uur


Turks dansfeest in Tropicana Rotterdam steunt slachtoffers Iran


ROTTERDAM/SCHIEDAM - Op zaterdag 17 januari wordt een spectaculair Turks dansfeest in de Rotterdamse Dance Club Tropicana gehouden, met DJ Engin en DJ Eyüp. Het feest begint om 22.00 uur en duurt tot 05.00 uur. Van elke verkochte ticket gaat vijf euro naar de slachtoffers van de aardbeving in Iran. Dat meldt organisator Sahmeran Entertainment te Schiedam.

"Deze 'The Best Turkish Style Party' is bedoeld voor Turkse en Nederlandse jongeren die een gezellige avond willen hebben met een leuke sfeer en Turkse muziek", zegt Seyfi Atçeken van Sahmeran Entertainment. "Wij willen Turkse en niet-Turkse jongeren in Nederland - ongeacht kleur, ras, politiek of godsdienst - bij elkaar brengen en tegelijk een gebaar maken naar de bevolking van Iran, die onze steun zo hard nodig heeft."

Kaarten voor het dansfeest kosten 15 euro voor studenten en 17,5 euro voor andere bezoekers. "Voor elke bezoeker maken we vijf euro over aan de overlevenden van de aardbeving in Iran. In Turkije hebben wij ook aardbevingen meegemaakt, ik weet dat ze nu onze steun hard nodig hebben", aldus Atçeken. Naast de professionele Turkse DJ's Engin en Eyüp, beiden woonachtig in Duitsland, zullen er tijdens deze dansavond speciale acts zijn.

Sinds 1996 organiseert Sahmeran Entertainment elke maand Turkse dansfeesten in de Rotterdamse Dance Club Tropicana, die gemiddeld tussen de twaalf- en de vijftienhonderd bezoekers trekken. Ook op andere locaties in Rotterdam en Amsterdam organiseert het evenementenbureau dansfeesten met Turkse DJ's uit diverse landen.

Meer info: tel. 06 - 48 250 051 / 06 - 41 514 764; Internet: www.sahmeran.nl


Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht