Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 13-01-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ


Uitzending zaterdag 17 januari
Radio 2 ­ 16.00 uur


GITAARVIRTUOOS JAN AKKERMAN IN TROS MUZIEKCAFÉ


Hadassah de Boer presenteert zaterdag 17 januari tussen 16.00 en 18.00 uur een nieuwe aflevering van TROS MUZIEKCAFÉ waarin ze onder anderen gitaarvirtuoos Jan Akkerman ontvangt.

Gitarist Jan Akkerman speelt zaterdag in TROS MUZIEKCAFÉ werk van zijn recente cd 'CU', waarop hij samenwerkt met muzikanten van Soulvation, de band van dj Ronald Molendijk. Ook gaat Jan de theaters in. Over het theaterprogramma praat hij met Hadassah.

Eric Woolfson en Steve Balsamo hebben samengewerkt op het album 'Eric Woolfson's Poe, More Tales of Mystery and Imagination', waarop Edgar Allen Poe centraal staat. Eric Woolfson is bovendien één van de oprichters van de Alan Parson's Project. Steve Balsamo is in Groot-Brittannië een echte musicalheld. Zo zong en speelde hij op West End de hoofdrol in de musical Jesus Christ Superstar. Dit interessante duo is zaterdag live te gast.

Zangeres Sita deed een paar jaar geleden mee aan het tv-programma 'Starmaker', waar de band K-otic uit voortkwam. Maar zij hield het al snel voor gezien en begon een succesvolle solocarrière. Van haar recent verschenen cd 'Come with Me' zingt ze een aantal liedjes.

Verder zijn de van oorsprong uit Italië afkomstige Sandra en Tony Alessi te gast. Hun cd 'L'amore e musica' bevat tijdloze liedjes en dit laten ze zaterdag horen in TROS MUZIEKCAFÉ.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Surf voor foto's en meer informatie naar www.trosradio2.nl.