Ingezonden persbericht

De Gratis Vacaturesite® van start

OLDENZAAL, 20040118 -- De Gratis Vacaturesite is op 17 januari van start gegaan. Met het unieke concept van De Gratis Vacaturesite® zijn wij de enige in Nederland. Hiermee willen wij snel een grote site worden waarbij bedrijven blijvend gratis en onbeperkt vacatures kunnen plaatsen.


Het is eigenlijk merkwaardig dat er meer dan 400 vacaturesites zijn in Nederland. In principe is iedereen het beste af als er maar één site zou zijn. Om nu, in deze overvolle markt, nog een plaats te veroveren hebben wij gekozen voor deze opzet.

Gratis adverteren werkt
----------------------
Dat gratis adverteren werkt is wel bewezen door De Nationale Vacaturebank. Zij hebben met het gratis aanbieden van hun vacaturesite binnen 2 jaar tijd een goede marktpositie verkregen. Hun marktaandeel is nu 12% tegenover 19% van Monsterboard en 15% van Jobtrack. (bron: Heliview) Uiteindelijk heeft De Nationale Vacaturebank toch de omschakeling gemaakt naar volledig betaalde dienstverlening. De Gratis Vacaturesite® daarentegen biedt blijvend gratis adverteren aan.


Voor wie
--------
Alle bedrijven en instellingen in Nederland, inclusief wervingsbureaus, uitzendbureaus en andere bedrijven met soortgelijke activiteiten mogen kosteloos en onbeperkt gebruik maken van De Gratis Vacaturesite®.


Voordelen
------------
-Het is gratis
-Geen aanmeldprocedures
-Binnen 1 minuut vacatures plaatsen
-Eenvoudig vacatures wijzigen en verwijderen
-Logo toevoegen
-On-line solliciteren mogelijk
-Advertenties zijn meetbaar (vertoningen + klikratio)
-E-mail adressen zijn onzichtbaar > geen spam dus




Ingezonden persbericht