Amsterdam Oud Zuid


30e Vondelparkloop 18 januari 2004

Sportieve voornemens voor 2004? Behoefte om die kilo's van de feestdagen achter u te laten? Dan is de Vondelparkloop op 18 januari a.s. uw eerste kans in het nieuwe jaar om al deze aspiraties waar te maken!!!

Op de 18e januari a.s. wordt alweer voor de 30e keer in successie de Vondelparkloop gehouden in deze prachtige groene ambiance. Dit 30-jarig jubileum laten wij niet onopgemerkt voorbijgaan en de loop wordt dit jaar daarom opgeluisterd met een lopersmarkt en een bijzondere attentie voor de deelnemers. Voor diverse, op de dag zelf te selecteren, deelnemers stellen de sponsoren Nike en Run2Day extra herinneringen ter beschikking.

Deze historische 30e editie van deze gezellige Amsterdamse loopwedstrijd, voor de 3e keer georganiseerd door Atletiekvereniging Phanos, kan worden gelopen over 1, 2 of 3 grote ronden over de brede wegen van het Vondelpark. Alles uiteraard in hoeverre uw conditie en wilskracht dat toelaten.

Rondes

Deelname is mogelijk in alle leeftijdscategorieën van jong tot oud.
* Voor de jongste sportievelingen tot en met 12 jaar wordt er om 11.00 uur gestart met een trimloop over 3,5 km.
* Gelijktijdig wordt start ook de trimloop voor volwassenen over 3,5 km en 6,7 km.

* Daarna volgt om 12.00 uur de start van de trimloop over 10 km en de KNAU-loop over 10 km.

* En tenslotte om 13.30 uur wordt de Vondelparkloop afgesloten met de bedrijvenloop over 10 km.

Parcours

Het parcours voert van de ingang Amstelveenseweg via de ingang Emmalaan naar het Filmmuseum en via het restaurant weer terug. Eén ronde is iets minder dan 3,3 km.

Rondje Mokum

De Vondelparkloop maakt deel uit van het loopcircuit Rondje Mokum en telt dus mee voor het eindklassement van deze serie van 10 wedstrijden. Voor meer informatie over het Rondje Mokum, prijzen, klassement en de puntentelling zie www.rondjemokum.nl.

Inschrijven

Inschrijven voor deze wedstrijd kan vooraf op onze website www.phanos.nl (zie wedstrijden-> vondelparkloop) of bij RUN2DAY aan de Overtoom 345-351. Of uiteraard op 18 januari in de Gymzaal van de Zocherschool op 120 meter van de startlokatie. Inschrijven is mogelijk tot circa 20 minuten voor de start van de betreffende afstand.

Het inschrijfgeld voor de wedstrijd bedraagt EUR 4,- voor alle afstanden en EUR 2,50 voor de kinderen in kinderloop.

Voor meer informatie over de wedstrijd, bereikbaarheid, etc. Zie www.phanos.nl (zie wedstrijden-> vondelparkloop). Vragen en opmerkingen kunt u mailen naar vondelparkloop@hotmail.com.