Travel Unie International Nederland N.V.

World of tui reisbureau op vakantiebeurs in teken van all inclusive

Populaire all inclusive formule staat garant voor 100% vakantie

Rijswijk, dinsdag 13 januari 2004 - Van woensdag 14 januari tot en met zondag 18 januari 2004 staat de Utrechtse Jaarbeurs weer in het teken van reizen en vakanties. World of TUI Reisbureau is vertegenwoordigd met een grote stand in Hal 12 waar de huidige trend van all inclusive vakanties centraal staat. Op de stand is informatie te krijgen en kunnen aantrekkelijke beursaanbiedingen, all inclusive vakanties en ook andere reizen van Arke, Holland International, ROBINSON en De Boer & Wendel worden geboekt. Ook Magic Life, RIU Hotels & Resorts, Grecotel en Martinair zijn op de stand vertegenwoordigd.

Tijdens de jaarlijks terugkerende Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht, van woensdag 14 januari tot en met zondag 18 januari 2004, zijn consumenten welkom die ideeën willen opdoen voor alle soorten reizen en vakanties naar vele vakantiebestemmingen. World of TUI Reisbureau, in ons land actief met 217 reisbureaus, is op de Vakantiebeurs aanwezig met een grote stand die dit keer volledig in het teken staat van all inclusive vakanties. Op de stand van World of TUI Reisbureau bieden stewardessen van samenwerkingspartner Martinair
- dé all inclusive luchtvaartmaatschappij - bezoekers een zomerse cocktail, koffie of thee aan.

All inclusive vakantie
Het centrale thema van World of TUI Reisbureau gedurende de Vakantiebeurs is de succesvolle vakantieformule 'all inclusive'. Aanbieders van deze all inclusive vakanties - touroperators Arke, Holland International, ROBINSON en De Boer & Wendel, waarvan enkele onder andere samenwerken met Magic Life, RIU Hotels & Resorts, Grecotel en Martinair - zijn op de stand vertegenwoordigd om consumenten te informeren over de verschillende bestemmingen en mogelijkheden. De vakanties van deze touroperators zijn op de stand boekbaar bij het World of TUI Reisbureau. Bij een all inclusive vakantie heeft de vakantievierder vooraf alles al betaald. Niet alléén alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner), maar ook de drankjes, de snacks, het entertainment en vaak vele sportfaciliteiten zijn bij de prijs inbegrepen. "Dat de all inclusive vakantie populairder is blijkt wel uit het feit steeds meer vakantiegangers kiezen voor deze formule. Met het boeken van een all inclusive vakantie ligt het uitgavenpatroon vooraf vast en dat vindt de reisconsument in economisch mindere tijden een prettig idee. Je wordt ter plaatse niet meer geconfronteerd met kosten waar je thuis niet op gerekend hebt," aldus Jaap de Carpentier Wolf, woordvoerder van World of TUI Reisbureau.

Nieuwe gidsen
Arke heeft voor komende zomer een speciale all inclusive vakantiegids uitgebracht. Het aanbod in deze gids varieert van drie- tot vijfsterren accommodaties. Voor kinderen gelden speciale kinderprijzen. De accommodaties van Magic Life, RIU Hotels & Resorts en Grecotel zijn onder andere terug te vinden in de brochures Holland International. Clubvakantiemerk ROBINSON biedt kwalitatief hoogwaardige all inclusive vakanties naar onder andere Turkije, Griekenland, Spanje en Egype. De brochures van Arke, Holland International en ROBINSON zijn onder andere verkrijgbaar bij alle 217 World of TUI Reisbureaus, voor adressen zie www.reisbureau.nl, en tijdens de Vakantiebeurs op de stand in Hal 12.
---