Politie Zeeland


W-0345-2004 WINKELDIEFSTAL

In een winkelpand aan de Gildeweg in zijn woonplaats werd zondag om 16.10 uur een
42-jarige Vlissinger aangehouden wegens diefstal van o.a. kip en een blikje groente.

W-0346-2004 DIEFSTAL AUTO
Zondag tussen 01.00 en 13.50 uur werd op de Schuitvaartgracht in Vlissingen een bestelauto gestolen.
Het betreft een witte Opel Corsa met kenteken FH-VG-78; de waarde is onbekend.


O-0347-2004 AGRESSIE IN HET VERKEER

Zondag omstreeks 15.25 uur kreeg een 38-jarige automobilist uit Evergem (B) van een onbekende medeweggebruiker een kopstoot.
De man reed via de Deltaweg in de richting van de Westerscheldetunnel en werd gehinderd door een voor hem rijdende medeweggebruiker, die op een zodanige wijze rred dat hij niet kon passeren. Toen de Belgische bestuurder kans zag om te passeren, bleef de onbekende hinderlijk achter hem rijden. De zaak escaleerde bij de stoplichten voor de afslag van de tunnel. De onbekende stapte uit, ook de Belgische man stapte uit. Er volgde een korte discussie waarna de Belg en opstoot kreeg en zijn arm op zijn rug gedraaid werd. De onbekende automobilist stapte daarna in zijn voertuig en reed weg.


W-0348-2004 AANHOUDING IN MIDDELBURG

Een 28-jarige Middelburger werd zondag om 02.00 uur in zijn woning aangehouden.
Hij had diezelfde avond een 59-jarige plaatsgenoot voor diens woning bedreigd met een alarmpistool. In de woning werd het alarmpistool aangetroffen. De man is overgebracht naar Torentijd. Aanleiding is een reeds langer lopend conflict.


Z-0349-2004 AUTOMOBILIST BEKEURD

In de Tabakstraat in Hulst werd zondag om 19.15 uur een 33-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen voor verschillende overtredingen bekeurd.
Hij reed met een rijbewijs dat al bijna een jaar was verlopen, reed met mistlichten aan en had een kapotte koplamp.


O-0350-2004 KENTEKENPLAAT GESTOLEN


Van een personenauto in de P.C. Quantstraat in Goes werd in de nacht van zaterdag op zondag een kentekenplaat gestolen.


W-0351-2004 AANHOUDINGEN IN VLISSINGEN

Naar aanleiding van een vechtpartij, zondag om 13.35 uur in de President Rooseveltlaan in Vlissingen, waarbij een Vlissinger waarvan geen gegevens bekend zijn, gewond raakte, werden even later twee plaatsgenoten van 14 en 16 jaar aangehouden. Na gehoord te zijn bleken zij echter niets gedaan te hebben.
Een derde persoon, een 19-jarige Vlissinger, meldde zich later zelf op het politiebureau en bekende zijn plaatsgenoot enige keren geslagen te hebben. E.e.a. had te maken met een gestolen brommer van de 19-jarige. Het slachtoffer moest voor behandeling naar het ziekenhuis maar kon dit spoedig daarna weer verlaten.





Politie Zeeland