Politie Zeeland


O-0352-2004 AANRIJDING OP DE A58

Zondag om 18.10 uur vond op de A58 bij Kruiningen een kop / staartbotsing plaats.
Een 39-jarige automobiliste uit Amersfoort reed vanaf richting Goes naar Bergen op Zoom. Voor haar reed een 51-jarige man uit Oud Turnhout en daarvoor een 42-jarige automobilist uit Hendrik Ido Ambacht met een 41-jarige medepassagiere uit dezelfde plaats. Deze twee bestuurders moesten afremmen i.v.m. filevorming, maar de vrouw kon niet tijdig stoppen en tussen de drie voertuigen volgde een aanrijding. Hierbij raakten de man uit Oud Turnhout en de medepassagiere uit Hendrik Ido Ambacht gewond. Zij werden beiden, de man met beenletsel en de vrouw met nekklachten, overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Alle voertuigen raakten beschadigd.


W-0353-2004 AUTOSPIEGEL VERNIELD

In de nacht van zaterdag op zondag werd van een personenauto op de Spinhuisweg in Middelburg een spiegel vernield. Ook werd er een deuk op de motorkap gemaakt.
Er is geen schadebedrag bekend.


O-0354-2004 POGING INBRAAK WONING

Zondag tussen 16.00 en 16.10 uur werd gepoogd in te breken in een woning in de Molenstraat in Bruinisse.
De bewoonster, die in het huis aanwezig was, zag twee mannen bezig de toegang van de woning te forceren. Toen de twee haar zagen zijn ze er vandoor gegaan.


O-0355-2004 AANRIJDING IN ZIERIKZEE

Op de kruising Grachtweg / Jannewekken in Zierikzee vond zondag om 17.30 uur een aanrijding plaats.
Een 24-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Jannewekken in de richting van de Grachtweg. Voor hem kwam van links, richting busstation, een 21-jarige bestuurder uit dezelfde gemeente. Voor deze automobilist reed en auto die naar rechts de Jannewekken indraaide. De 21-jarige reed daarop rechtdoor over de Grachtweg waar hem 5 fietsers tegemoet kwamen die naar links de Jannewekken in wilden draaien. De 24-jarige die rechtdoor het kruisingsvlak over reed, reed tegen de achterzijde van het voertuig van de 21-jarige man die hierbij 180 graden draaide en de zich op het kruisingsvlak bevindende fietsers maar net miste. Beide voertuigen raakten beschadigd.