Politie Noord-Holland-Noord

Alkmaar en omgeving 24 januari

Alkmaar 24-01-2004 - 17.00 uur

Woninginbraak
Alkmaar, vrijdag 23 januari 2004.
Vrijdag is er overdag ingebroken in een woning aan de Popelmanslaan in Alkmaar. De onbekenden zijn binnengekomen door met een stoeptegel de ruit van de achterdeur in te slaan. Er zijn een laptop, DVD-speler en een versterker weggenomen.

Boze man slaat winkelruit in
Heerhugowaard, zaterdag 24 januari 2004.
Zaterdagochtend omstreeks 2.00 uur is er een ruit van een schoenenwinkel aan de Erasmuslaan in Heerhugowaard door een 19-jarige inwoner van Heerhugowaard ingeslagen. De man had samen met een vriend om onbekende redenen ruzie gekregen met een aantal andere mannen. Na deze ruzie liep de man opgefokt naar huis terug en koelde zijn woede met een vuistslag tegen de winkelruit van 4,5 bij 2 meter. De man deed dit met zijn blote vuist en raakte zodoende gewond aan zijn hand. Hij is voor onderzoek naar het MCA in Alkmaar gegaan. De man verklaarde uit frustratie geslagen te hebben en niet met de bedoeling om spullen weg te nemen. Diverse goederen in de etalage zijn beschadigd door glas en bloed. De man heeft toegezegd de schade te vergoeden. Er zijn geen spullen weggenomen.

Auto gestolen en weer terug
Bergen, zaterdag 24 januari 2004.
In de nacht van vrijdag op zaterdag is een Blauwe Mazda gestolen vanaf de Stroomerlaan in Bergen. Zaterdagochtend is de auto teruggevonden op de St. Adelbertuslaan in Bergen. Er zijn diverse goederen uit de auto weggenomen en er zijn diverse zaken vernield.