Gemeente Stede Broec 26-1-2004
Brandweer publiceert jaarverslag

De Brandweer Stede Broec heeft z?n jaarverslag gepubliceerd. Een druk jaar, zegt commandant Kees Meijne. ?Er is volop geïnvesteerd; niet alleen in materiële zin, maar ook in tijd en energie?. Wat het eerste betreft: er is nieuwe kleding aangeschaft. Werkkleding, inclusief helmen, laarzen, handschoenen. Ook voor de wacht- en bewakingsdiensten en voor representatie is er een nieuw tenue. ?We kunnen weer voor de kraam om?, aldus de commandant.

Een investering van een ander soort was in 2003 de deelname aan opleidingen; dat leverde een lange lijst diploma?s en certificaten op.

Wat personeel betreft gaat het goed met de Stede Broecse brandweer: in 2003 zijn er drie nieuwelingen bijgekomen in het korps. De enige die vertrok was de heer J.W. Haanstra, de burgemeester die per 1 januari j.l. met pensioen ging. ?Hij heeft 22 jaar leiding gegeven aan ons korps; een burgemeester met een brandweerhart?, aldus commandant Meijne.

Meer weten over het Stede Broecse brandweerkorps? Klik op onderstaande link voor het complete jaarverslag (met veel foto?s) of kijk op: www.brandweerstedebroec.nl

---