Oldelft benelux



---

DELFT D.I., marktleider in DR : nieuw docking station vergroot mogelijkheden draagbare detector, Medisch Centrum Alkmaar heeft de primeur.

Alle opnames zijn mogelijk, van belaste voeten tot axiale schouder en bed thorax, zonder poespas en zonder uw instellingen protocol te wijzigen. Het design is compact en geschikt voor retrofit en u kan geheel modulair worden opgebouwd. De vaste ? stationary detector heeft een 43 x 43 oppervlak met uitneembaar grid met 160 micron pixel. De draagbare detectoren opp. 24 x 30 of 35 x 43, zijn optimaal geschikt voor extremiteiten en pediatrische opnamen en hebben een grid mogelijkheid. De 24 x 30 detector bereikt een resolutie van 100 micron, high resolution voor o.a. artrose. Met een preview tijd van 2 seconden en een refresh tijd van 6 seconden is deze DR oplossing bliksemsnel. Maar nog belangrijker dan de detectoren zijn patint en laborant. Automatische positionering en motorische volgsturing elimineren cassette handling en zorgen voor extra snelheid. Door gebruik te maken van beproefde technieken is de levensduur uitermate groot en is het mogelijk de detector te plaatsen in een mobiele omgeving. Eenvoudige user interface, touch screen bediening en digitale werklijst ondersteunen de gebruikers optimaal en maken uw nieuwe digitale buckykamer of traumakamer compleet.

Optioneel kan zelfs een preview beeld op een hoog resolutie beeldscherm worden getoond met het oog op een optimale workflow.

Docking Station : Speciaal om de draagbare 35 x 43 detector ook stationair in wand en of tafel bucky te kunnen gebruiken is nu het DR ?docking? station ontwikkeld. Uitgerust met top / center centrering en motorische detector rotatie is het DR Docking station de laatste unieke vinding in onze DR productlijn.

Het Medisch Centrum Alkmaar heeft de primeur, het ziekenhuis investeerde als eerste in een draagbare detector met docking station.

Triathlon DR kamers zijn standaard uitgerust met Canon detectoren. Canon is marktleider met meer dan 800 installaties wereldwijd. In Nederland worden Triathlon digitale buckykamers dagelijks gebruikt in onder andere het AMC, Bronovo Den Haag, Het Deventer Ziekenhuis, de Maartens kliniek en de beide lokaties van ziekenhuis Bernhoven (Oss / Veghel).

DELFT D.I., marktleider in DR. Vraag onze medewerkers naar uw mogelijkheden.

Copyright © 2004 Oldelft Benelux All rights reserved.