BredeSchoolNet


Regionale bijeenkomsten over het thema 'Brede scholen in multifunctionele accommodaties'

De Stuurgroep Brede Scholen organiseert in samenwerking met Deloitte ICS Adviseurs 5 regionale bijeenkomsten over het thema 'Brede scholen in multifunctionele accommodaties'. Naast de resultaten van onderzoek is ruim aandacht voor de dagelijkse praktijk.

De bijeenkomsten vinden plaats in de middag en zijn bedoeld voor beleidsambtenaren en schoolbestuurders, zijn zeer praktijkgericht, gebaseerd op de uitkomsten van het rapport 'Brede scholen in multifunctionele accommodaties', en georganiseerd onder auspiciën van de Ministeries van OCW, SZW en VWS.
Tijdens de bijeenkomsten wordt u geïnformeerd over de achtergronden van het rapport, wordt een praktijk case behandeld en bestaat de mogelijkheid aan twee workshops deel te nemen:

* exploitatie van een Brede school/multifunctionele accommodatie
* beheer van een Brede school/multifunctionele accommodatie

De kosten voor deelname zijn EUR 75,00 per persoon. Voor dit bedrag ontvangt u een informatiemap en een exemplaar van het rapport 'Brede scholen in multifunctionele accommodaties' (ter waarde van EUR 25,00)

De bijeenkomsten worden gehouden op:

* 24 februari 2004 locatie Schiphol (Hotel Van der Valk)
* 25 februari 2004 Apeldoorn (Hotel Van der Valk)
* 26 februari 2004 Assen (Hotel Van der Valk)
* 3 maart 2004 Rotterdam (Hotel Tulip Inn)
* 4 maart 2004 Eindhoven (Hotel Van der Valk)

Meer informatie en aanmelding

De volledige, eerder aan gemeenten verzonden, uitnodiging voor deze bijeenkomsten vindt u hier .

Wanneer u aan een van de bijeenkomsten deel wilt nemen dan kunt u het aanmeldingsformulier printen, invullen en faxen naar mevrouw G. Schmidt van het ministerie van OCW.