Politie Midden- en West Brabant

Vrouw valt uit raam

donderdag, 29 januari 2004

Vrouw maakt onduidelijk sprong of val uit raam

BREDA- Een 43 jarige vrouw uit Den Haag is vanmiddag zwaar gewond geraakt aan de rug toen ze in de Vestingstraat in Breda uit een raam van woning op de eerste etage viel. Onduidelijk is nog de juiste toedracht van het gebeuren.

Volgens de bewoner van het pand zou de vrouw op zijn verzoek op de eerste etage in een slaapkamer hennepplanten toppen. Op het moment van het gebeuren was de politie enkele deuren verder met een onderzoek naar een mogelijke hennepkwekerij in die straat bezig. Toen de politie bij het pand van de 43 jarige Bredanaar aanbelde, waarvan tevens een melding was van een illegale kwekerij, hoorden ze een hoop lawaai aan de achterzijde van het pand. In de tuin achter het pand bleek een vrouw voorover gebukt te zitten die zei uit het raam te zijn gevallen. Ze klaagde over hevige pijn in de rug. Ze is opgenomen in een Bredaas ziekenhuis. De bewoner is door de politie aangehouden, omdat hij op een slaapkamer 108 hennepplanten had staan die oogstrijp waren. Of de vrouw werkelijk voor dat doel in de woning was staat niet vast. De vrouw heeft er niets over verklaard en kan nog niet nader worden gehoord.

In de woning waar de politie voor onderzoek naartoe was gegaan trof de politie ongeveer 80 hennepplanten aan. Tegen de bewoner van dit pand is eveneens proces-verbaal opgemaakt. De politie stelt een onderzoek in naar de ware toedracht van de val of sprong.

Bron: R.v.Kuik