Provincie Friesland



PERSUITNODIGING

Datum: 5-2-04 JA

Leeuwarden, 5 februari 2004

Op vrijdag 6 februari wordt de 14e editie van de watersportbeurs Boot Holland officieel ge-opend. Na de officiële opening zal de heer Steef Engelsman van de ANWB de uitslag van het ledenonderzoek "Groeten uit Fryslân" overhandigen aan Gedeputeerde Bertus Mulder van de provincie Fryslân. In dit onderzoek staan de wensen van de ANWB-leden op het gebied van recreëren in het Friese merengebied centraal.

Na de officiële opening wordt er een rondgang over de beurs gemaakt. Er is dan ook gelegenheid om de gezamenlijke beursstand (404) bezoeken van het Friese Merenproject, Recreatieschap De Marrekrite en VVV Friesland.

U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het officiële openingsprogramma van Boot Holland 2004.

11.10 De heer A.A. de Jong, Directeur FEC/WTC, PBH De heer Chr. Arlman, burgemeester van gemeente Harlingen 11.25 De heer J. Scholten, Projectmanager FEC
11.35 De heer S. Engelsman van de ANWB overhandigt het onderzoeksrapport aan Gedeputeerde A.J. Mulder 11.40 Gedeputeerde A.J. Mulder neem het onderzoeksrapport van de ANWB in ontvangst Officiële openingshandeling (Arlman, Scholten en Special Guest) 11.55 Rondgang over de beurs o.l.v de heer J. Scholten

Nieuwe vaarroutes in Fryslân vormen het hoofdonderwerp van de gezamenlijke stand van het Friese Merenproject, Recreatieschap De Marrekrite en VVV Friesland. Bezoekers van stand 404 krijgen informatie over de toekomstplannen van de Friese meren, zoals het verhogen van bruggen, het bouwen van aquaducten en het aanleggen van recreatieve voorzieningen, zoals fietspaden. Uiteraard is er ook informatie over vakantiemogelijkheden in Friesland. Bezoekers kunnen bij De Marrekrite terecht voor bootvlaggetjes van 2004. Kortom informatie voor de watersporter, toerist en inwoners van Fryslân.