Heuvelrug 11.30 uur

Utrecht 06-02-2004 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Meerdere overtredingen

VEENENDEEL Donderdagmiddag heeft de politie een bestuurder gecontroleerd op de Grote Beer. De man, 31 jaar uit Overberg, was niet handsfree aan het bellen tijdens het rijden. Tijdens de controle bleek de man tevens niet in het bezit te zijn van het kentekenbewijs en bleek uit het politiesysteem dat de man diverse boetes op zijn naam open heeft staan. Met de man is afgesproken dat hij de boetes op het politiebureau komt betalen.

Vandalist aangehouden

RHENEN Donderdagmiddag heeft de politie een verdachte op heterdaad aangehouden toen deze een bushalte aan de Nieuwe Veenendaalseweg aan het bekladden was met een stift. De jongen van 14 jaar uit Veenendaal ontving een procesverbaal.

Aanrijding

COTHEN Donderdagavond vond op de V. Lynden v. Sandenburgweg een aanrijding plaats tussen twee personenautos. Een van de bestuurders bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs te zijn.

Omstreeks 19.00 uur vond de aanrijding plaats doordat een van de bestuurders de weg wilde oversteken waarop autos in file reden en zag daarbij een personenauto over het hoofd. De overstekende bestuurder, 21 jaar uit Cothen, bleek in het bezit te zijn van een Amerikaanse rijbewijs dat niet in Nederland geldig is. Door de aanrijding ontstond forse blikschade, niemand raakte gewond.

Diefstal tas uit invalidenwagen

VEENENDAAL Donderdagmiddag heeft een onbekende dader een tas geroofd uit een invalidenwagen op de Grote Beer. De bestuurster, 60 jaar uit Veenendaal, reed op het fietspad op haar invalidenscooter toen twee onbekende jongens op een fiets haar tas uit het mandje grepen. De politie verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met het politiedistrict Heuvelrug via telefoonnummer 0900 8844.