Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 5 februari 2004

Oldenzaal DENDA Multimedia b.v. breidt haar assortiment uit met

optische opslagmedia

DENDA Multimedia b.v. heeft een overeenkomst met Intenso GmbH getekend voor de distributie van optische opslagmedia in Nederland. Intenso heeft een breed product-assortiment met CD-R's, DVD-R's, Flashcards en USB card readers van topkwaliteit. De Intenso-producten zijn in verschillende verpakkingen verkrijgbaar, waaronder de kickout case . Deze verpakking onderscheidt zich met name door de individuele handling, het unieke design en de optimale materiaalcomponenten. De kickout case is de veiligste en milieuvriendelijkste CD-verpakking en met de clipuitvoering heeft de gebruiker een voortreffelijk archiefsysteem.

Optische media is erg populair bij consumenten en bedrijven, zoals voor digitale muziekbestanden, presentaties, bestandsbeheer, back-up en archivering , aldus Niels Menko van DENDA Multimedia b.v..

Over Intenso

Intenso is een Duitse aanbieder van optische opslagmedia. Dankzij voortdurende technische innovaties en het brede productassortiment weet Intenso haar toonaangevende positie als aanbieder van optische opslagmedia op de Europese markt te handhaven. Intenso is in een groot aantal Europese landen vertegenwoordigd met eigen verkoopkantoren.

Over DENDA Multimedia b.v.

DENDA Multimedia b.v. uit Oldenzaal is een zelfstandige, jonge en daadkrachtige uitgever van diverse innovatieve CD-ROM-producten in de entertainment- en infotainmentsector. DENDA Multimedia ontwikkelt deze producten zelf en brengt ze via een doortastende marktbenadering onder het eigen DENDA-label op de markt.

Meer informatie:

Persberichten, achtergrondinformatie en foto s zijn op te vragen bij

Marjolein Leurink, PR en marketingmedewerkster, tel.nr.: 0541-570206 of

e-mail: marjolein@denda.com

Meer informatie biedt de bedrijfswebsite op www.denda.com.