Gemeente Hellevoetsluis


Bekendmaking ontwerp structuurschets Hellevoetsluis 2010+

In de maanden mei en juni van vorig jaar hebben wij het voorontwerp van de Structuurschets Hellevoetsluis 2010+ op verschillende manieren bij u onder de aandacht gebracht. De Structuurschets Hellevoetsluis 2010+ is de naam die gegeven is aan een nieuwe ruimtelijke visie voor geheel Hellevoetsluis. In die visie wordt aangegeven op welke wijze de gemeente denkt om te gaan met ruimtelijke ontwikkelingen, zoals onder meer wonen, werken, recreatie, landbouw en water.

Met betrekking tot het voorontwerp structuurschets heeft eenieder in mei en juni tijdens de inspraakperiode de mogelijkheid gehad te reageren. Ook is er overleg gevoerd met diverse (overheids)instanties. De reacties die wij in het kader van de inspraak en het overleg hebben ontvangen, hebben geleid tot een tekstuele aanpassing van de structuurschets op onderdelen. In de "Nota inspraak en vooroverleg Structuurschets Hellevoetsluis 2010+" komt de beantwoording van de reacties tot uitdrukking en worden de aanpassingen aangegeven.

Vervolgprocedure
Momenteel is er sprake van een ontwerp structuurschets. Het ontwerp van de Structuurschets Hellevoetsluis 2010+ zal samen met de "Nota inspraak en vooroverleg Structuurschets Hellevoetsluis 2010+" gedurende 4 weken voor een ieder ter inzage liggen bij de centrale balie in het gemeentehuis aan de Oostzanddijk 26. De ter inzage termijn is begonnen op 16 januari 2004 en eindigt op 12 februari 2004. Tijdens deze termijn kan een ieder een uitsluitend schriftelijke zienswijze op het ontwerp structuurschets kenbaar maken aan de gemeenteraad, Postbus 13, 3220 AA Hellevoetsluis onder vermelding van `zienswijze ontwerp structuurschets 2010+'.

Nadere informatie
Voor eventuele nadere informatie kunt u op werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur contact opnemen met mevrouw C.A. Lemmert van de afdeling VROM. Zij is bereikbaar via het nummer (0181) 330911.