TRADER CLASSIFIED MEDIA

Introductie nieuw botenblad Viaboten

Komende HISWA lanceren Trader Classified Media en botenportal Boten.NL het blad Viaboten. Met het botenblad ViaBoten introduceren Trader Classified Media en botenportal Boten.NL het free-free concept in Nederland. Het verschil met andere botenbladen is dat Viaboten gratis wordt verspreid én dat particulieren gratis met foto kunnen adverteren.

Viaboten bestaat hoofdzakelijk uit rubrieksadvertenties maar er is ook ruimte voor redactie. ViaBoten verschijnt maandelijks en start met een oplage van 30.000 exemplaren. Het blad is gratis verkrijgbaar op ruim
600 distributiepunten waaronder jachthavens, watersportwinkels en watersportverenigingen.

Het beursgenoteerde multimedia concern Trader Classified Media is marktleider op het gebied van rubrieksadvertenties met wereldwijd meer dan 350 titels en 60 internetsites. In o.a. Frankrijk en Spanje heeft Trader Classified Media reeds met succes verschillende free-free producten op de markt gebracht. In Nederland is Trader Classified Media bekend door de gratis advertentiekrant ViaVia.

De site Boten.NL is al ruim 3 jaar dé botenportal voor alle botenliefhebbers met 10.000 geregistreerde leden. Met meer dan 1000 actuele particuliere boten is Boten.NL één van de grootste aanbieders in Nederland.

Het gratis botenblad ViaBoten en de site Boten.NL verzekeren gezamenlijk de botenliefhebber van een overzichtelijk, actueel en zeer uitgebreid botenaanbod.
Het eerste nummer van ViaBoten verschijnt 9 februari en wordt zoals aangegeven tijdens de HISWA groots geïntroduceerd.

Meer info: www.trader.com, www.boten.nl of 020-5357586 (René Smal)


05 feb 04 13:14