Gemeente Renswoude



* Bouwvergunningen

* Bouwperceel

* Sloopvergunningen

* verkeershinder
Datum: 09/02/2004 Bron: De Heraut
29-01: Bryan, zoon van W.H. van Vlastuin en D.J. van Beek. geen.
28-01: mevrouw A.A. Mijts-Bottenberg, 89 jaar;
29-01: mevrouw M.K. van de Haar-Glismeijer, 75 jaar. Bouwvergunningen
Datum: 09/02/2004

VERLEENDE BOUWVERGUNNINGEN
Door het college van burgemeester en wethouders zijn de volgende bouwvergunningen verleend aan:

1. E&P Uitzendburo ten behoeve van het veranderen van het bedrijfspand Molenstraat 25 te Renswoude;

2. de heer G. Boonzaaijer ten behoeve van de bouw van een bergzolder op het perceel Schalm 11 te Renswoude;

3. de heer E.C. Blaauwendraat ten behoeve van de uitbreiding/vernieuwing van een bedrijfsruimte op het perceel Arnhemseweg 2 te Renswoude;

4. de heer S. Verkerk ten behoeve van de bouw van een dubbele woning op het perceel Munnikenweg 96-96a te Renswoude.

Een ieder, die door het verlenen van een bouwvergunning rechtstreeks in zijn/haar belangen meent te zijn getroffen kan daartegen binnen zes weken, derhalve tot 23 maart 2004, schriftelijk een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL Renswoude.
Binnen diezelfde termijn kan ook om schorsing van een bouwvergunning worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank, Maliebaan 34, 3581 CR te Utrecht.

INGEKOMEN AANVRAGEN BOUWVERGUNNING
De volgende aanvragen voor een bouwvergunning zijn ingediend:
1. de heer J. van Hardeveld ten behoeve van de plaatsing van een tuinhuisje/berging op het perceel Kerkstraat 24 te Renswoude;
2. de heer J.C. de Wit ten behoeve van de uitbreiding van de woning Oude Holleweg 11 te Renswoude;

3. de heer G.J. Ligtenberg ten behoeve van de uitbreiding van de woning Oude Holleweg 2d te Renswoude;

4. de heer M. Koudijs ten behoeve van de vergroting van de garage/berging op het perceel Meidoornlaan 22 te Renswoude;
5. de heer J.J. Vermeer ten behoeve van de bouw van een woning met bedrijfsruimte op het perceel Barneveldsestraat 23 te Renswoude;
6. de heer C. Bos ten behoeve van de bouw van een veevoederloods op het perceel Kooiweg 4 te Renswoude.

Ten behoeve van aanvraag 3 is het college van burgemeester en wethouders van Renswoude voornemens op grond van artikel 2.5.8, lid 1, sub d van de Bouwverordening vrijstelling te verlenen ten behoeve van de overschrijding van de voorgevelrooilijn.
Ten behoeve van aanvraag 6 is het college van burgemeester en wethouders van Renswoude voornemens vrijstelling te verlenen op grond van artikel 26, lid 2, sub c van het Bestemmingsplan Buitengebied Renswoude.
Bedenkingen tegen het verlenen van deze vrijstelling kunnen gedurende de termijn van terinzageligging van het bouwplan, derhalve tot 9 maart
2004, schriftelijk worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL Renswoude. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer Floor van de afdeling Bouw- en Woningtoezicht, tel.: 0318-578160. Bouwperceel
Datum: 09/02/2004

VERGROTING BOUWPERCEEL UBBESCHOTERWEG 10 TE RENSWOUDE Burgemeester en wethouders maken bekend het voornemen te hebben met gebruikmaking van de wijzigingsbevoegdheid van artikel 6, lid 13 van de voorschriften van het Bestemmingsplan Buitengebied Renswoude 1995 het agrarische bouwperceel van de heer J.G. Verbeek, Ubbeschoterweg 10 te Renswoude te vergroten en als zodanig het bestemmingsplan te wijzigen.
De bij dit voornemen behorende kaart ligt mede op basis van de inspraakverordening van de gemeente Renswoude vanaf morgen gedurende vier weken, derhalve tot 10 maart 2004, voor een ieder ter gemeentesecretarie ter inzage.
Gemotiveerde bedenkingen c.q. zienswijzen over dit voornemen kunnen gedurende de termijn van terinzageligging bij het college van burgemeester en wethouders van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL te Renswoude worden ingediend.
Sloopvergunningen
Datum: 09/02/2004

INGEDIENDE AANVRAGEN SLOOPVERGUNNING
De volgende aanvragen voor een sloopvergunning zijn ingediend:
1. mevrouw W. Veldhuizen-van Donselaar ten behoeve van de sloop van verschillende bedrijfsgebouwen op het perceel Ubbeschoterweg 2b te Renswoude;

2. de heer C. Bos ten behoeve van de sloop van een veevoederopslag op het perceel Kooiweg 4 te Renswoude;

3. de heer J.J. Vermeer ten behoeve van de sloop van alle opstallen op het perceel Barneveldsestraat 23 te Renswoude.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer Floor van de afdeling Bouw- en Woningtoezicht van de gemeente Renswoude, tel.0318-578160.

verkeershinder
Datum: 09/02/2004

VERKEERSHINDER RECONSTRUCTIE OUDE HOLLEWEG
Zoals wellicht bekend is, wordt de Oude Holleweg tussen de rotonde met de Dorpsstraat en de bebouwde komgrens gereconstrueerd. Gestart wordt in week 8 met de werkzaamheden tussen de rotonde en de Taets van Amerongenweg. Naar verwachting gaan deze werkzaamheden tot eind maart duren. Het gedeelte van de Oude Holleweg tussen de rotonde en de Taets van Amerongenweg zal in die periode dan ook afgesloten zijn voor alle verkeer, hetgeen met bebording zal worden aangegeven. De Taets van Amerongenweg blijft in die periode wel vanaf de Nijborg bereikbaar en aanwonenden zullen schriftelijk op de hoogte worden gesteld.