Ingezonden persbericht


Persbericht

Ook beleggersbank alex kiest voor veritate company

E-mail als vast onderdeel in de marketing mix

Amsterdam, maandag 9 februari 2004: Nederlands grootste online beleggersbank Alex heeft, na een uitgerbreide pitch en aansluitende pilot fase, haar e-mail marketing activiteiten ondergebracht bij Veritate Company. De executie van de e-mail marketingcampagnes en e-mail nieuwsbrieven wordt in eerste instantie integraal uitgevoerd door Veritate. Op termijn zal Alex zelfstandig gebruik gaan maken van VeritateMail, de e-marketing software suite van Veritate. Veritate ondersteunt Alex daarnaast op het vlak van strategie en concept en het uitwerken van nieuwe toepassingen voor e-mail binnen de marketingmix van Alex.

Belangrijkste motiveringen voor de keuze van Veritate Company zijn dat het bureau strategie, concept en techniek bundelt in een totaal propositie en daarmee voor haar opdrachtgevers aantoonbare successen heeft geboekt. Daarnaast biedt Veritate de mogelijkheid tot een "spend as you go" scenario. Daarbij begint de samenwerking met full service dienstverlening. Bij bewezen toegevoegde waarde kan Alex met VeritateMail zelfstandig uitvoer gaan geven aan haar e-mail marketing activiteiten zonder de noodzaak om direct te investeren in mensen, computers en dure internetverbindingen. Deze flexibele aanpak biedt Alex de mogelijkheid om e-mail marketing stap voor stap en op basis van bewezen toegevoegde waarde steeds meer te integreren in de marketingmix.

Over Veritate Company

Veritate Company is het gespecialiseerde bureau voor e-marketing consultancy -en software. Veritate Company levert uiteenlopende diensten zoals strategisch advies, conceptontwikkeling, direct e-mail campagnes, database analyse, e-marketing content en opt-in e-mail list services. Voor de uitvoering van de e-marketing campagnes maakt Veritate gebruik van VeritateMail, de software oplossing voor e-marketing en SMS campagnes. VeritateMail wordt daarnaast door een groot aantal gerenommeerde uitgevers, mediabureaus en direct marketing organisaties zelfstandig ingezet voor het realiseren van de opgestelde e-marketing doelstellingen.

Over Alex

Alex is in 1999 opgericht, heeft inmiddels bijna 70.000 actieve beleggers en is van online broker uitgegroeid tot digitale beleggersbank. Alex is marktleider op het gebied van online beleggen en de grootste aanbrenger van particuliere orders op zowel de Euronext effectenbeurs en de Euronext derivatenbeurs. Alex richt zich, als expert op het gebied van online beleggen, op de optimale bediening van een groeiend aantal beleggers, die afhankelijk van hun eigen doelstellingen, zelf willen beleggen. Alex heeft hiertoe een zeer geavanceerd handelsplatform ontwikkeld, waarmee beleggers zelf orders naar de nationale en internationale beurzen kunnen sturen. Daarnaast biedt Alex allerlei ondersteunende en educatieve mogelijkheden, waaronder professionele analyses, nieuwsberichten, beleggingsexperts, seminars en de Alex Academy. Alex is door de onafhankelijke onderzoekssite belegger.NL, ondanks een steeds meer concurrerende markt, vier maal achtereenvolgens uitgeroepen tot de beste online broker van Nederland.

Einde persbericht.

Voor meer informatie (