Gemeente Terneuzen

Persbericht - 2 februari 2004

BEDRIJVENTERREIN HANDELSPOORT ZUID

Vanaf maandag 9 februari starten de werkzaamheden voor de aanleg van de 2e fase Handelspoort Zuid. Deze fase betreft het aanleggen van het laatste deel van het totale bedrijventerrein Handelspoort, gelegen tussen de Mr. F.J. Haarmanweg, de Guido Gezellestraat en rijksweg N61.

Met de aanleg van het bedrijventerrein zal er tevens een nieuwe aansluiting komen op de Mr. F.J. Haarmanweg. Deze rotonde komt ten zuiden te liggen van de toegang naar het huidige bedrijventerrein.

De aanleg van het bedrijventerrein zal weinig overlast met zich meebrengen. Er hoeven immers geen openbare wegen voor worden afgesloten. Voor de aanleg van de rotonde is dit anders. Onder andere uit veiligheidsoverwegingen zal het gedeelte Mr. F.J. Haarmanweg waar de rotonde is voorzien, tijdelijk afgesloten zijn voor alle doorgaande verkeer. Dit geldt vanaf begin maart tot medio april. Uiteraard zal er rekening mee worden gehouden dat bestemmingsverkeer naar de bedrijven gegarandeerd blijft. Voor het afsluiten van het gedeelte Mr. F.J. Haarmanweg zullen omleidingsroutes worden aangegeven via de Finlandweg en de Guido Gezellestraat.

Naar verwachting zullen de werkzaamheden half september zijn afgerond. Uiteraard hangt een en ander ook af van de weersgesteldheid. Voor eventuele vragen over de voorgenomen werkzaamheden kunt u contact opnemen met de gemeente Terneuzen, telefoon 0115- 455 000.

Noot aan de redactie:

Nadere informatie:
Afdeling Communicatie
Telefoonnummer: 0115 - 455 520