Ingezonden persbericht




PERSBERICHT

NOPPIES BABY - VOORJAAR 2004

LICHT EN LUCHTIG IN HET VOORJAAR

Dronten, februari 2004 - De eerste krokussen komen voorzichtig boven de grond en de dagen worden alweer langer. Heerlijk, de lente komt eraan! Tijd om weer lekker naar buiten te gaan, ook voor baby's, en dan natuurlijk het liefst in een mooie nieuwe outfit die past bij het seizoen. Lichte en luchtige kleertjes domineren de voorjaarscollectie 2004 van Noppies Baby. Zo is er bijvoorbeeld een lichte jeans met zandkleurige stiksels, waarvan het model voor meisjes is afgezet met schattige ruches. Een stoere broek in gewassen canvas met een zomers en fris streepdessin kan voor jongens worden gecombineerd met een poplin blouse met korte mouw, en voor meisjes met een uitlopend en aangerimpeld shirtje. Lekker luchtig is ook de geweven serie. Opvallende en parmantige items zijn hier de jasjes met afneembare capuchon, een broekje met bretels en een bootleg broekje voor meisjes. Alles is verkrijgbaar in de kleuren sand en daardoor prima te combineren met bijvoorbeeld de grappige shirts met all over print in roze of navy.

Breisels

Soms schijnt de zon, dan weer staat er een stevige bries. In het Nederlandse voorjaar zijn warme kleertjes absoluut onmisbaar en Noppies Baby komt dan ook met een ruime collectie breisels. De vintage look blijft een topper en we zien hierin vestjes, sweaters en stoere spencers in de kleuren sand en navy. Ook zijn er fijn gebreide streepjes in roze en petrol. Speciaal voor meisjes zijn er mooie ajourbreisels waarin allerlei vrolijke kleuren zijn verwerkt, zoals roze, rood en appelgroen.

Sportief
Sand en ecru zijn de belangrijkste kleuren voor het thema Sport. De allerkleinsten zullen echter vooral verrukt zijn van de heerlijk zachte materialen die zijn gebruikt. De ontwerpen en kleuren in deze serie zijn basic en simpel, en daardoor leuk voor jongens én meisjes. Ideaal dus om alvast klaar te leggen nog vóór de geboorte.

Speelse details

Noppies zou Noppies niet zijn als er niet veel aandacht was besteed aan afwerking en details. Stoere stiksels, schattige ruches, ingebreide patronen, contrasterende biesjes en verrassende materiaalcom-binaties maken duidelijk dat ook deze collectie weer met veel liefde is gemaakt.

Basics

De bekende basic t-shirts, in de soepele en lekker zittende stoffencombinatie katoen/lycra, maken de collectie compleet. Verkrijgbaar in alle kleuren, en dus eindeloos te combineren. Eigenlijk mogen ze in geen enkele garderobe ontbreken.