Vereniging Spierziekten Nederland

Nieuws

Contact in een nieuwe opmaak

Op 10 februari valt bij VSN-leden het vernieuwde ledenblad in de bus. Contact heeft een geheel nieuwe opmaak en bevat als extra de publicatielijst voor 2004.

Jongen met een spierziekte en zijn broertje In Contact van februari leest u over kinderen met een spierziekte: hoe ervaren zij zelf hun spierziekte en hoe gaan ouders hier mee om? Een interview met de nieuwe coordinator van het ISNO, Baziel van Engelen. Hij was de inspirator van de stelling van deze maand met zijn uitspraak: een arts moet belangstelling hebben voor de ziekte en voor de zieke. Een reportage over het ENMC, een organisatie die met veel succes wereldwijd onderzoekers bijeen brengt. Verder een uitgebreid artikel over de aftrek van buitengewone lasten voor uw komende belastingaangifte. Dit jaar biedt de Tegemoetkomingsregeling veel mensen extra mogelijkheden om meerkosten via de belasting terug te krijgen, ook mensen die weinig of geen belasting betalen. En natuurlijk een artikel over de peperdure thuiszorg: hoe kunt u het allemaal nog een beetje betaabaar houden.?
29 januari 2004

VSN - Lt. gen. van Heutszlaan 6 - 3743 JN Baarn tel: 035-5480480 Spierziekten Infolijn: 0900-5480480 - E-mail: vsn@vsn.nl - Postbank 1422400