NOC*NSF


Persbijeenkomst Eerste Nationale Sportweek Dinsdag 10 februari

Arnhem, 6 februari 2004

Van 9 april tot en met 18 april vindt voor de eerste keer de Nationale Sportweek plaats. Deze week is een uniek initiatief van NOC*NSF, de KVLO (leraren lichamelijke opvoeding), MITEX (sportdetailhandel/winkeliers) de LC en FGHS (sportleveranciers). McDonald's is hoofdsponsor van de Nationale Sportweek. Doel van de Nationale Sportweek is om zoveel mogelijk Nederlanders te wijzen op de mogelijkheid om (vaak) vlakbij huis te gaan sporten. Sporten is immers leuk, goed voor de gezondheid en het past bij een bewuste levensstijl.

Dinsdag 10 februari aanstaande vindt een persbijeenkomst plaats waar de samenwerking tussen McDonald's en de Nationale Sport Week wordt bekrachtigd. Tijdens de bijeenkomst zal ook meer inzicht worden gegeven in de activiteiten in die week. Graag nodigen de Stichting Nationale Sportweek en McDonald's u uit deze bijeenkomst bij te wonen.

Vanaf 11.45 uur bent u welkom in het Hotel- en Congrescentrum Papendal in Arnhem waarna om 12.00 uur de bijeenkomst zal beginnen.

Het programma ziet er als volgt uit:

11.45 uur ontvangst
12.00 uur welkom
12.05 uur toelichting Nationale Sportweek door Erica Terpstra, voorzitter Comité van Aanbeveling Nationale Sportweek 12.20 uur toelichting samenwerking McDonald's en Stichting Nationale Sportweek door Paul van der Stoel, algemeen directeur McDonald's Nederland 12.35 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen 12.50 uur Afsluiting en gelegenheid voor drankje

Na de bijeenkomst is het mogelijk interviews af te nemen.

Graag vernemen wij vooraf of wij op uw komst mogen rekenen. Wilt u daarom zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk maandag 9 februari uw komst doorgeven aan Sonya Schonewille, telefoon 026-4834750 of mobiel 06-30771901 of via mail sonya.schonewille@noc-nsf.nl

---- --