Gemeente Uithoorn

BESLUITEN

BESLUITEN B&W

In zijn vergadering van 27 januari heeft het college van burgemeester en wethouders o.a. de volgende besluiten genomen:


* kennis te nemen van het concept-rapport van de inspectie VROM over de uitvoering van VROM-taken en in te stemmen met het plan van aanpak ten aanzien van de aangedragen verbeterpunten. Het plan van aanpak ter kennis te brengen van de inspectie VROM. Na ontvangst van het definitieve rapport de raad informeren over de uitkomsten en eventuele bijzondere punten.

* Kennis te nemen van de resultaten van het Kwaliteitsonderzoek Regiotaxi over de verreden ritten in de maanden mei tot en met oktober 2003.

* Het nieuw aan te leggen weggedeelte dat de J.A. van Seumerenlaan met de Molenlaan verbindt, twee straatnamen toe te kennen en de straatnamenverordening 1975 in die zin te wijzigen dat de namen: C. Verolmelaan en de T.J. Twijnstralaan toegevoegd worden.
* Het renovatieschema voor de sportvelden voor de jaren 2005 tot en met 2030 vast te stellen en kennis te nemen van de financiele gevolgen verbonden aan de renovaties van de sportaccommodaties. Het financieel plan als basis te gebruiken voor het opvoeren van de prioriteiten voor de komende jaren.