AutoRai

10-2-2004

Vijf winnaars trotse bezitter MG ZT

Op vrijdag 30 januari j.l. konden Texaco en MG Rover Nederland na een enerverende dag op het ANWB Testcentrum in Lelystad de vijf gelukkige winnaars van een nieuwe MG ZT bekendmaken.

Als grand finale van een vorig jaar door Texaco gehouden grootscheepse actie in samenwerking met MG Rover, streden dertig kandidaten in Lelystad een dag lang tegen elkaar om één van de vijf felbegeerde MG ZT hoofdprijzen in de wacht te slepen.

Eind vorig jaar organiseerde Texaco met medewerking van MG Rover een omvangrijke consumentenactie, waaruit uiteindelijk dertig kandidaten werden geselecteerd die dóór mochten naar de finaledag op het ANWB Testcentrum in Lelystad. Op 30 januari bonden de kandidaten daar tijdens de Texaco-MG Competition Day de strijd met elkaar aan om in aanmerking te komen voor één van de vijf nieuwe MGs ZT, het sportieve topmodel van MG.

De grote finale in Lelystad bestond deels uit rijvaardigheid en deels uit kennis. Allereerst stond het beantwoorden van een aantal kennisvragen centraal: tien over het merk MG, tien over Texaco en tien vragen over de Nederlandse verkeersregels. Deze kennissessie werd afgesloten door het creatieve vermogen van de dertig kandidaten te toetsen, aan de hand van een essay waarin de merken Texaco en MG uiteraard een prominente rol speelden. De verhalen werden vervolgens beoordeeld op originaliteit, stijl en opbouw. Vervolgens konden de deelnemers hun rijvaardigheid bewijzen tijdens een viertal behendigheidsproeven op de ANWB testbaan. Voor dat doel stonden die dag acht MGs in Lelystad gereed.

Winnaars
Nadat de jury onder het toeziend oog van een notaris de resultaten van de dag had opgeteld, maakte de notaris vervolgens de vijf winnaars van een nieuwe MG ZT bekend. Het waren de heer H.J.M. Nolet, mevrouw Y.M.R. De Haas-Steenvoorden, mevrouw A.M.C. Buys, mevrouw A.B.M. Bakker en mevrouw B. Zonneveld die van de jury de hoogste waardering kregen toegekend en de vijf hoofdprijzen in de wacht sleepten.

Marjolein Goos, Marketing & PR Manager van MG Rover Nederland, is uiterst tevreden over de samenwerking met Texaco en de uitslag van de Competition Day. De actie met Texaco is eind vorig jaar via een uitgebreide campagne op de radio en bij de Texaco servicestations ondersteund. Dat heeft voor ons geresulteerd in een aanzienlijke toename in de bekendheid van het merk MG. Op 30 januari werd de campagne op spannende wijze afgesloten tijdens de Texaco-MG Competition Day en ik wil de vijf winnaars van harte gelukwensen met hun nieuwe MG ZT!

Ulrich Motté, Sales Promotion Coordinator van Texaco Benelux, sluit zich daarbij aan: Dankzij het bereik en de aantrekkingskracht van deelnemende partijen als MG heeft deze 'high profile' promotiecampagne interesse en enthousiasme opgewekt bij een groot publiek.