AutoRai

10-2-2004

Uitgebreid zekerheidspakket voor Mitsubishi occasion

Mitsubishi introduceert de Diamond Class-occasion. Een gebruikte Mitsubishi met dit label is zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan een scala van fijngeslepen zekerheden en voorwaarden.

Zo geeft Mitsubishi op deze auto onder meer twee jaar garantie en tot twee jaar 24-uurs mobiliteitservice. Het Diamond Class-kwaliteitsstempel garandeert een occasion in topconditie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Mitsubishi staat bekend om de betrouwbaarheid van zijn autos. Dit geldt voor nieuwe autos, maar evengoed voor Mitsubishis met ervaring. Het merk onderstreept deze reputatie met de Diamond Class-occasion. Een occasion met dit predikaat is altijd jonger dan 5 jaar en heeft nooit meer dan 120.000 kilometer op de teller. Daarnaast wordt de gebruikte Mitsubishi grondig geïnspecteerd om zeker te zijn dat de auto in topconditie verkeert. Bovendien is de Diamond Class-occasion altijd APK gekeurd.

Zekerheden
Een Diamond Class-occasion wordt geleverd met een groot aantal zekerheden. Zo biedt Mitsubishi twee jaar of maximaal 40.000 kilometer occasiongarantie op de auto. Deze garantie is exclusief het normale, reguliere onderhoud. De nieuwe eigenaar van de Diamond Class-occasion krijgt een jaar gratis Mitsubishi Mobiliteitservice. Hiermee kan hij of zij rekenen op directe hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen per week, ook in het buitenland. En duurt een reparatie langer dan 24 uur, dan biedt de dealer gratis vervangend vervoer aan. Indien de Mitsubishi Diamond Class-occasion wordt onderhouden bij een Mitsubishi-dealer of erkend Mitsubishi-service centrum wordt de mobiliteitservice na één jaar gratis met een jaar verlengd.

Bij iedere Mitsubishi-dealer staat een ruime selectie aan Diamond Class-occasions. Voor meer informatie over Mitsubishi Diamond Class en het totale aanbod van alle dealers kan de consument terecht op de website www.diamondclass.nl.