Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


10 februari 2004


Apeldoorn - Container van vrachtwagen gevallen


Maandag rond 16.40 uur reed een 37 jarige vrachtwagenchauffeur over de Laan van Kuipershof in de richting van de Kayersdijk. De vrachtwagen had als lading een container. Bij linksaf slaan richting de A1 viel de container van de vrachtwagen en kwam op een verkeerslicht terecht die hierdoor werd verpletterd. Er werd door de chauffeur een hijskraan geregeld en de container werd weer op de vrachtwagen geplaatst. Het verkeerslicht werd vervangen.


Beekbergen - Aanrijding met licht gewonde


Een 70 jarige automobiliste uit Rheden is maandag rond 18.05 uur licht gewond geraakt na een aanrijding. Zij reed op de Arnhemseweg achter een 57 jarige automobilist uit Beekbergen. De man sloeg linksaf een inrit in. De vrouw zag dit waarschijnlijk te laat en remde hard om een aanrijding te voorkomen. Hierbij raakte zij in een slip en botste tegen een lichtmast. Haar auto was zwaar beschadigd en de vrouw raakte gewond aan haar hand. Zij werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.


Apeldoorn - Onder invloed


Een 56 jarige automobilist uit Apeldoorn blies vannacht rond 00.30 uur bij controle op de Kayersdijk 1,65 prom. Het rijbewijs werd ingevorderd en proces verbaal wordt opgemaakt.


Apeldoorn - Reclamebord in brand


Stond maandag rond 18.00 uur bij een pand aan de Wilmersdorf een plastic reclamebord in brand. Door de brandweer werd de brand geblust met behulp van een hoogwerker. Vermoedelijk is er in een van de neonletters kortsluiting ontstaan, waardoor het plastic vlam heeft gevat. De schade bleef beperkt tot het uithangbord.


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --