Ingezonden persbericht


Persbericht

Adobe sluit distributieovereenkomst met Copaco Nederland

Nieuwe value added distributor voor Server-producten in Nederland ondersteunt Adobe's groeiproces in het enterprise segment

Amsterdam, 10 februari 2004 - Adobe Systems Incorporated (NASDAQ: ADBE) heeft Copaco Nederland benoemd tot value added distributor voor haar Server-producten in Nederland. In het kader van deze samenwerking distribueert Copaco Nederland Adobe Server Solutions op basis van het Intelligent Document Platform aan haar resellers en levert het bedrijf ondersteunende diensten voor Adobe's bedrijfstoepassingen.

Adobe en Copaco Nederland gaan intensief samenwerken om de verkoop en marketing van Adobe's Server-producten te stimuleren. Adobe Document Server zal worden ingezet voor de aanmaak van documenten en Adobe Form Server voor het procesbeheer. Deze oplossingen helpen organisaties om documenten te beheren tijdens de volledige levenscyclus en documentprocessen te vereenvoudigen, doordat ze een volledig platform voor document management bieden.

"Copaco Nederland is al langer actief op het gebied van document management en heeft een uitgebreid partnernetwerk voor de afzet van innovatieve enterprise oplossingen," aldus Rolf van Wanrooy, Country Manager Adobe Systems Benelux. "In lijn met de actuele ontwikkelingen op het gebied van e-government, e-forms en de nieuwe regelgeving met betrekking tot archivering, verwachten we een aanzienlijke groei van onze activiteiten binnen ondernemingen en overheden. We zijn ervan overtuigd dat Copaco Nederland ons kan helpen onze positie in dit segment verder te versterken."

"Copaco Nederland is verheugd met het contract voor de Adobe Server-producten. Dit past in de strategie om meer oplossingsgerichte producten aan het assortiment toe te voegen. De documentflow en -management oplossingen van Adobe zijn voor onze resellers uitgelezen oplossingen om grote papierstromen bij hun klanten te digitaliseren en te stroomlijnen," aldus Jeroen Steinpatz, Product Manager Adobe bij Copaco Nederland.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Een PDF van het persbericht vindt u hier:

http://www.adobe.nl/aboutadobe/pressroom/main.html

Over Copaco Nederland B.V.
Copaco Nederland B.V. is hét aanspreekpunt voor alle ICT-producten en -diensten. Dé partner die één compleet pakket kan leveren op alle ICT-fronten en die u ondersteunt met kennis, capaciteit en oplossingen. Op het gebied van software, hardware, automatisering van kritische bedrijfsprocessen en service levert Copaco Nederland zowel de producten als de ondersteuning. Compleet en naar volle klanttevredenheid. Copaco Nederland B.V. is onderdeel van Copaco N.V., een snel groeiende onderneming binnen de ICT-markt. De automatiseringsbedrijven die deel uitmaken van de Copaco N.V. zijn toonaangevend op het gebied van software, hardware, consultancy en ICT-training. Copaco N.V. streeft er steeds naar om zowel in technisch als in economisch opzicht de hoogste kwaliteit in oplossingen en producten te leveren.

Over Adobe Systems Incorporated
Adobe helpt mensen en bedrijven beter te communiceren door middel van zijn wereldwijd toonaangevende platforms op het gebied van digital imaging, ontwerp- en documenttechnologie voor consumenten, creatieve professionals en bedrijven. De inkomsten van Adobe bedroegen in het afgelopen fiscale jaar meer dan $ 1 miljard. Ga voor meer informatie over Adobe naar www.adobe.com. ###

© 2004 Adobe Systems Incorporated. Alle rechten voorbehouden. Adobe, het Adobe logo, InDesign, PageMaker, Photoshop en Illustrator zijn ofwel geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen. Mac is een geregistreerd handelsmerk van Apple Computer Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Microsoft en Windows zijn ofwel handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle overige handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met: Lilian van Tongerlo van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0) 40 235 46 00
Fax: +31 (0) 40 235 46 01
E-mail: lilianv@lewispr.com
www.lewispr.com

---

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com


---