Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Account Software Consultancy uitgeroepen tot AccountView Dealer van het jaar 2003

Veenendaal, 10 februari 2004 AccountView heeft Account Software Consultancy uitgeroepen tot AccountView-dealer van het jaar 2003. Het is de eerste keer dat AccountView deze onderscheiding toekent. Account Software Consultancy is unaniem gekozen omdat zij in 2003 aangetoond hebben zowel in omzet als afzet de grootste AccountView-speler te zijn. Account Software Consultancy heeft in 2003 een groot aantal grote turn-key projecten gedaan bij onder andere Shakespeare Hengelsport. Daarnaast heeft Account Software Consultancy diverse grote conversietrajecten van Exact naar AccountView begeleid zoals bij Copijn, Christelijke Hogeschool Ede en Koers Kompas Effectenvernieuwing.

We zijn nu officieel erkend als de beste dealer van AccountView van 2003 en daar zijn we erg trots op. Al ruim vijftien jaar zijn wij gespecialiseerd in AccountView en we doen dit met veel plezier en, zoals nu ook bewezen, zeer succesvol. De onderscheiding van Dealer van het jaar 2003 is een kroon op ons werk. We timmeren al jaren succesvol aan de weg en hebben ons volledig gespecialiseerd in de automatisering van het MKB. We hebben ons gaandeweg ontwikkeld tot een volwaardig ICT-bedrijf met een eigen ontwikkelafdeling en bieden totaaloplossingen voor de accountancybranche en groothandelsbedrijven. Hierbij is de basis natuurlijk altijd AccountView , aldus Michel van Westing, directeur Account Software Consultancy.

Koers Kompas heeft als financiële dienstverlener in effecten in een nichebranche specifieke eisen aan de software. Zaken als effectenregistratie, klantenadministratie op certificatenniveau, aandelenpakketten etc. moeten allemaal verwerkt kunnen worden in het softwarepakket. Wij maakten al jarenlang gebruik van het pakket Exact Dos, maar wij hadden de wens over te gaan op een pakket wat onder Windows draait. Het feit dat Exact Dos binnenkort niet meer wordt ondersteund, was voor ons een extra stok achter de deur. Wij hebben na een gedegen pakketvergelijking gekozen voor de software van AccountView. Het basispakket van AccountView sloot vanwege onze specifieke activiteiten niet direct aan, maar zowel de organisatie als de software waren flexibel en maatwerk was geen probleem , aldus Willem-Sander Termorshuizen, directeur Koers Kompas Effectenvernieuwing.

We hadden nooit verwacht in zo n korte tijd en onder grote druk een zo goed werkend systeem neer te kunnen zetten. Niet alleen is een groot gedeelte van de Exact-gegevens geconverteerd naar AccountView, maar we hebben ook in diezelfde periode van drie maanden voor onze nieuwe vestiging een compleet nieuw systeem neergezet. En dat alles voor een fractie van de prijs van een Exact-pakket. Het verbaasd ons niets dat Account Software Consultancy deze onderscheiding heeft ontvangen. We hebben zeer prettig samengewerkt met dit sympathieke en uiterst professionele en vakkundige bedrijf , besluit Termorshuizen.

Over Account Software Consultancy

Account Software Consultancy, opgericht in 1988, is specialist op het gebied van automatisering van het MKB. Account Software Consultancy is de grootste AccountView-dealer en AccountView Expert Center in Nederland. De organisatie adviseert, implementeert en begeleidt klanten op het gebied van hard- en software. Naast specifiek maatwerk heeft Account Software Consultancy voor verschillende branches diverse standaardapplicaties ontwikkeld onder de naam AcountPlus, allen volledig geïntegreerd met AccountView. De specialiteit van Account Software Consultancy is het leveren en ontwikkelen van financiële- en logistieke software voor het handelsbedrijf en totaaloplossingen voor de accountant en administratiekantoren zoals jaarrekening rapportagesoftware, uren/declaratie software en relatiebeheer. Naast dealer van AccountView is Account Software Consultancy Dell VAR en IMR Alchemy digitaal archief partner. Gerenommeerde namen in het klantenbestand van Account Software Consultancy zijn onder andere: VSB Fonds, TPG-KPN pensioen, Bosgoed groothandel, Broekhof Verpakkingen, Bas Neon en Kruizinga Transport. Meer informatie over Account Software Consultancy vindt u op www.asc.nl.

Over AccountView

Sinds 1987 levert AccountView modulair opgebouwde business software aan meer dan 12.000 klanten in Duitsland, Engeland en Nederland. Deze flexibele en snel te implementeren software automatiseert en integreert meerdere bedrijfsprocessen, waaronder de financiële administratie, handel, logistiek, project- en urenadministratie, relatiebeheer en accountancy - al dan niet met een internetkoppeling. AccountView wordt verkocht en ondersteund door een netwerk van onafhankelijke partners die evenals AccountView de nadruk leggen op langdurige relaties. Gerenommeerde namen in het klantenbestand van AccountView zijn onder andere: Allianz Europe, De Jong Intratours, GIBO Groep, Toyota Industrial Equipment Nederland, KLM Exel, Mazars en Free Record Shop Online. Meer informatie over AccountView vindt u op www.accountview.com.