Ingezonden persbericht


Persbericht

ViewSonic opent Benelux-kantoor

ViewSonic, wereldleider in visuele technologieën, heeft zijn kantoor voor de Benelux gevestigd in Moeskroen (België). Deze beslissing is een rechtstreeks gevolg van de spectaculair stijgende verkoopcijfers in de Benelux. Beoogde doel? Een sterkere aanwezigheid dichtbij de klant om de vooruitgang in 2003 verder te optimaliseren­.

Moeskroen, 10 februari 2004 - ViewSonic hoort op wereldschaal bij de belangrijkste leveranciers van visuele technologieën. Het heeft een uiterst volledig aanbod aan schermen, flatscreens, LCD-tv's en projectoren bestemd voor allerlei verschillende sectoren, zoals onderwijs, vrije tijd, internet, vrije beroepen of financiën.

Het bedrijf bediende de Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt tot dusver vanuit Frankrijk, maar heeft nu dus beslist zich in de Belgische provincie Henegouwen te vestigen. «Vanuit Moeskroen zullen we de volledige Benelux-markt beheren. We willen niet alleen onze visibiliteit op deze snel groeiende markten verhogen, maar ook een actievere rol spelen in het Benelux-gebeuren. Vorig jaar kende onze omzet er een toename van 50%. Onze vestiging in België zal ons vooral in staat stellen dichter bij onze klanten te zijn om hun behoeften beter te kunnen omlijnen,» verklaart Pierre Léonard, Sales Manager Benelux van ViewSonic. Hij besluit: «Ons aandachtspunt voor 2004 blijft vanzelfsprekend ons uitgebreide gamma LCD-schermen, dat wij reeds van in den beginne zelf fabriceren. Voorts zullen ook de projectoren een toenemend aandeel van onze omzet vertegenwoordigen. In dit segment willen we trouwens ook snel de referentie bij uitstek worden.»

Over ViewSonic

ViewSonic Corporation, een van de wereldleiders in het domein van displaytechnologieën, biedt een rijke waaier van oplossingen voor de professionele markten maar ook voor gebruikers van allround applicaties, internet, onderwijs en ontspanning. ViewSonic heeft met zijn producten al meer dan 1.200 awards in de wacht gesleept van onafhankelijke publicaties en organisaties in de hele wereld. ViewSonic is gevestigd in Walnut (Californië, VS). Het in 1987 opgerichte bedrijf is volledig in privé-handen. Meer informatie vindt u op www.viewsoniceurope.be

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Vincent Vanwijnsberghe / Florence Gillet

Leads United

vincent@leadsunited.com
Tel: 0032 3 466 01 84

LEADS UNITED

Communication with an edge

Ringlaan 37
B - 2240 Zandhoven
Tel.: +32/3 466 01 88 - Fax: +32/3 466 01 80
www.leadsunited.com