Hewlett-Packard


AMSTELVEEN, 19 januari, 2004 - HP introduceert vandaag een reeks nieuwe HP Pavilion desktop- en notebook PC's. De PC's zitten boordevol actuele extra's en mogelijkheden. Ook brengt HP een 19-inch TFT-beeldscherm voor thuisgebruik.

Desktops centraal in je digitale huiskamer
Nieuw in de PC-reeks is het gebruik van de nieuwste AMD Athlon 64-processor. Deze biedt hoge prestaties voor thuistoepassingen en laat gebruikers genieten van bijna levensechte games met beeld van bioscoopkwaliteit. Ook zijn vier nieuwe modellen HP Pavilion desktop-PC `s voorzien van een DVD-brander. Drie modellen zijn uitgerust met DVD+RW 4x drive en één model met een 8x drive. Deze biedt de snelst beschikbare schrijfsnelheden voor DVD, zodat een DVD-schijfje vlot en eenvoudig gemaakt kan worden.

Drie van de vijf modellen hebben een tv-tuner met afstandsbediening. Dat betekent TV kijken en digitaal opnemen op je pc. Met de meegeleverde software en afstandbediening kun je ook foto's en muziek selecteren. HP verwacht dat de pc met deze entertainmentoplossingen een centrale plek in de huiskamer krijgt.

Een bredere kijk op de wereld
HP introduceert eveneens een nieuw beeldscherm om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar grote beeldschermen: de HP Pavilion F1903 19-inch LCD. Deze monitor biedt uitstekende prestaties voor video, beeldbewerking en internetapplicaties, door een optimale resolutie van 1280 x 1024 pixels, een brede kijkhoek en een contrastomvang van 450:1 voor fotorealistische kwaliteit.

Dit gestroomlijnde en elegant ontworpen beeldscherm beschikt over een verstelbare voet voor optimale flexibiliteit en kijkcomfort. Voorts bieden Harman/Kardon-satellietluidsprekers een optimale geluidsweergave voor het beluisteren van CD's, DVD-speelfilms en MP3's.

Breedbeeld consumenten-notebook
HP komt ook met een nieuw breedbeeld-notebook voor consumenten. De HP Pavilion Photosmart zx5022EA combineert de kracht en het comfort van een desktop-PC met uitgebreide mogelijkheden voor digitale beeldbewerking en entertainment. De HP Pavilion Photosmart zx5022EA is speciaal toegerust om het werken met digitale foto's zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken.

Het notebook is voorzien van:

* Intel Pentium 4-processors met kloksnelheden tot 2.66 GHz
* een 15,4 inch breedbeeldscherm (16:9) met ruime kijkhoek;
* USB 2.0;

* digitale videopoorten;

* een krachtige batterij;

* een compleet toetsenbord met 88 toetsen;
* een DVD+RW drive;

* Harman/Kardon-luidsprekers;

* een ingebouwde 5-in-1 digitale medialezer;
* een geïntegreerd docking-station voor de HP USB Digital Drive;
* een groot aantal softwaretoepassingen;

* uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden waaronder optionele draadloze verbindingen volgens 802.11 b/g

Voor liefhebbers van games bevat de HP Pavilion zx5022EA de ATI Mobility Radeon 9600 grafische kaart met 64 MB discreet videogeheugen.

Naast het nieuwe notebook heeft HP tevens verbeteringen aangebracht in de volledige HP Pavilion-familie van consumentennotebooks: de HP Pavilion ze5600 serie en de HP Pavilion zt3106 serie.

Prijzen en beschikbaarheid
De nieuwe Pavilion desktop- en notebook PC's zijn verkrijgbaar vanaf:
* Pavilion a460 desktop + 17-inch CRT voor EUR 789, beschikbaar met ingang van 1 februari 2004

* Pavilion ze5604 notebook EUR 1099

Over HP
HP is wereldwijd leverancier van technologische oplossingen voor consumenten, bedrijven en instellingen. Het HP aanbod omvat producten en diensten voor een totale IT infrastructuur, personal computing en imaging en printing oplossingen. HP behaalde wereldwijd over het boekjaar 2003 een omzet van $ 73,1 miljard. Meer informatie over HP is te vinden op http://www.hp.nl

privacyverklaring het gebruik van deze site betekent dat u instemt met de juridische voorwaarden feedback voor de webmaster ©1994-2002 Hewlett-Packard Company