Politie Zeeland


Aanvulling persbericht O-0907-2004 VROUW TEN VAL


De politie in Goes is op zoek naar eventuele getuigen van deze aanrijding en verzoekt de jongen op de fiets die bij de aanrijding ten val kwam en wegfietste, zich te melden. De jongen op de fiets was gekleed in een grijze jas en had kort, donker, stekelig haar.


O-0912-2004 AANHOUDING NA DIEFSTAL

Een 27-jarige man uit de gemeente Goes werd vanmorgen in zijn woning aangehouden op verdenking van diefstal.
De man wordt ervan verdacht op 5 februari jl. op een bedrijfsterrein aan de Industrieweg te Yerseke onderdelen van roestvrijstaal te hebben weggenomen. Hij werd hierbij betrapt door een beveiligingsmedewerker maar wist te ontkomen in een personenauto. Na verder onderzoek werd de man vanmorgen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal werd hij met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld.


W-0913-2004 DIEFSTAL UIT WONING


Dinsdag tussen 13.30 uur en 14.30 uur werd uit een woning aan de Schaepmanstraat te Vlissingen geld weggenomen tijdens afwezigheid van de bewoner.
Er werd een geldbedrag van enkele tientallen euro's weggenomen. Er waren geen sporen van braak.


W-0914-2004 RIJBEWIJS INGEVORDERD


Dinsdagmiddag werd in Ritthem het rijbewijs ingevorderd van een 29-jarige automobiliste uit de gemeente Noord-Beveland.
De vrouw reed met een snelheid van 166 km over de Sloeweg Noord, terwijl ter plaatse echter 100 km is toegestaan. De vrouw moest ter plaatse haar rijbewijs inleveren.


Z-0915-2004 RIJBEWIJS INGENOMEN


Van een 68-jarige automobilist uit Axel werd dinsdagmiddag op de N62 te Hoek het rijbewijs ingenomen wegens te hard rijden.
Hij reed 154 km in plaats van de toegestane 100 km. Hierop werd zijn rijbewijs ingevorderd en proces-verbaal opgemaakt.





Politie Zeeland