Politie Zuid-Holland-Zuid

10/02 Ochtend Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

10-02-2004 - Persberichten District I

ALCOHOL
DORDRECHT- Een 23-jarige man uit Dordrecht is aangehouden. De man reed op maandagavond 9 februari over de Patersweg. Hij bleek teveel gedronken te hebben om nog te kunnen rijden en kreeg een rijverbod van 2 uur

JONGEMAN AANGEHOUDEN
ZWIJNDRECHT- Een 19-jarige man uit Zwijndrecht is aangehouden. Op maandagmiddag 9 februari meldde een getuige bij de politie dat er een vechtpartij gaande zou zijn op de Burgmeester Jansenlaan. Toen de politie aankwam, was er geen sprake meer van een vechtpartij. Wel trof zij een groepje jongeren en een jongeman aan. Het groepje vertelde dat de jongeman te maken had met de vechtpartij. De jongeman gedroeg zich zeer recalcitrant. Hij verkeerde onder invloed van alcohol. Ook weigerde hij zijn naam op te geven aan de politie. Hierop werd hij aangehouden.

RIJBEWIJS KWIJT NA ONGEVAL
ZWIJNDRECHT- Een 36-jarige man uit Breda is aangehouden in de nacht van maandag op dinsdag 10 februari. De man reed toen op de A16. In de tunnelbuis botste hij tegen de wand aan. De man kwam strompelend uit zijn auto en is naar het ziekenhuis vervoerd door de politie. De rijbaan in de tunnel is enige tijd afgesloten geweest. De auto is weggetakeld. De man bleek veel te veel gedronken te hebben om zijn auto nog te kunnen besturen. De man is zijn rijbewijs voorlopig kwijt.