3 e persbericht van maandag 9 februari 2004

Eindhoven 09-02-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Fietsendieven aangehouden

Mandag rond 16.15 uur zijn op de Vestdijk twee Eindhovenaren aangehouden. Het duo, 36 en 38 jaar oud, werd door de politie op heterdaad betrapt toen ze een fietsslot van een gloednieuwe fiets openknipten. De oudste van de twee was al veel vaker betrapt op dit soort misdrijven. Hij is dan ook in verzekering gesteld. Bij hem troffen de agenten ook nog een kleine hoeveelheid drugs aan, vermoedelijk weed en speed. De andere verdachte kon na verhoor op het politiebureau naar huis.

Best: Snelheidscontrole

De politie heeft maandag tussen 13.30 en 16.00 uur een snelheidscontrole gehouden op de Sonseweg in Best. Er zijn 49 bestuurders op de bon gezet. De snelste reed 103 km/u. Ter plaatse is 80 km/u toegestaan.

Valkenswaard: Verkeersongeval

Een man uit Neerpelt ( leeftijd niet bekend) is maandagmiddag rond 13.50 uur ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Maastrichterweg in Valkenswaard. Door nog onbekende oorzaak kwam de auto van het slachtoffer met de rechter wielen in de berm. De bestuurder raakte de controle over de auto kwijt en de auto kwam tegen een boom terecht. Het slachtoffer werd uit de auto geslingerd. Hij is ernstig gewond overgebracht naar het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven.

Veldhoven: Man met drugs aangehouden

Maandag rond 18.00 uur is op het Meiveld een man van 25 uit Eindhoven aangehouden. Hij was in het bezit van twaalf zakjes met elk vijf gram softdrugs. De drugs zijn in beslaggenomen en tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deurne: Auto tegen boom

Een 18-jarige vrouw uit Liessel is mandag rond 17.05 uur met haar auto tegen een boom gebotst. Dat gebeurde op het Leegveld nadat de vrouw, door nog onbekende oorzaak, de macht over het stuur verloor. Ze is met een hersenschudding naar een ziekenhuis gebracht.