Gemeente Uithoorn

INSPRAAK IN VERORDENINGEN NIEUWE WET WERK EN BIJSTAND (WWB)

Op grond van de WWB moet de gemeente een vijf verordeningen vaststellen. Het college heeft besloten om, voordat de gemeenteraad deze verordeningen vaststeld, de inwoners van Uithoorn de gelegenheid te geven om te reageren op de (concept) verordeningen. Dit kan nog voor de laatste drie verordeningen. Voor de eerste twee verordingen: de Cliëntenparticipatieverordening en de verordening Toeslagen en Verlagingen is de inspraaktermijn op 29 januari 2004 verstreken.
Op de (concept)verordeningen: de Reïntegratieverordening, de Maatregelenverordening en de Handhavingsverordening kunt u een reactie geven tot 20 februari 2004. De verordeningen liggen ter inzage in het gemeentelijk informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis bij de VVV/ANWB-balie. U kunt uw reactie sturen naar het college van B&W gemeente Uithoorn, Postbus 8, 1420 AA Uithoorn. U kunt uw reactie ook sturen naar het Cliëntenplatform Uithoorn, Postbus 15, 1420 AA Uithoorn.
E-mailen kan ook via hun nieuwe emailadres:
clientenplatform.uithoorn@kabelfoon.nl

VERGADERING MONUMENTENCOMMISSIE

Op maandag 23 februari a.s. vergadert de monumentencommissie om15.30 uur in kamer 020 in het gemeentehuis. Deze vergadering is openbaar. U bent hier bij van harte uitgenodigd. De agenda voor deze vergadering ziet er als volgt uit:

1. opening

2. mededelingen

3. ingekomen stukken

4. vaststelling verslag d.d. 6 oktober 2003
5. aanvraag om restauratiesubsidie voor het pand Boterdijk 130
6. meest recente ontwikkelingen rond archeologiewetgeving
7. stand van zaken diverse monumentenpanden (o.a. Boterdijk nrs. 33-35, r.k. kerk aan de Schans)

8. rondvraag

9. volgende vergadering