PlantijnCasparie

PlantijnCasparie Eindhoven verkort levertijd met nieuwe offsetpers Eindhoven, januari 2004

Resultaatgericht en daadkrachtig. Met deze eigenschappen organiseert PlantijnCasparie elke communicatievraag op het gebied van prepublishing- drukwerk- en direct marketing. Om ook in de toekomst aan de klantvraag te kunnen blijven voldoen, investeerde PlantijnCasparie Eindhoven eind 2003 in de KBA Rapida vellenoffsetpers, die een aanzienlijke verkorting van de doorlooptijd mogelijk maakt.

Direct droog
De nieuwe vijf-kleuren vellenoffsetpers is geschikt voor drukwerk tot 70x100 cm. De KBA Rapida is uitgevoerd met dispersielak en een ingebouwde droogunit, waardoor het drukwerk in één doorgang wordt bedrukt en veredeld tot de gewenste vorm. Dat betekent een aanzienlijke verkorting van de doorlooptijd. Dankzij de KBA Rapida heeft PlantijnCasparie Eindhoven haar drukcapaciteit nog verder uitgebreid. Voor de installatie van de nieuwe pers zijn de medewerkers speciaal opgeleid om de pers moeiteloos te kunnen bedienen. PlantijnCasparie Eindhoven leidt haar mensen adequaat op om te kunnen blijven voldoen aan de wensen en verwachtingen van de klanten.

Goede ervaringen
Van de acht businessunits in Nederland is PlantijnCasparie Eindhoven de grootste businessunit in drukwerk. Met 100 medewerkers is PlantijnCasparie Eindhoven dag en nacht in touw om aan de wens van klanten te kunnen voldoen. De introductie van de KBA Rapida maakt het scala aan drukpersen compleet. Hierdoor biedt PlantijnCasparie een totaalpakket aan drukpersen voor marketing- en communicatiedrukwerk en springt zij flexibel in op de vragen vanuit de markt. Het merk KBA is ook bij een aantal andere businessunits van de PlantijnCasparie Groep bekend. De positieve ervaringen met KBA bij collegas hebben een belangrijke rol gespeeld in de keuze van PlantijnCasparie Eindhoven. Daarnaast is leverancier Wifac voor PlantijnCasparie een betrouwbare leverancier in het leveren van een goede kwaliteit grafische apparatuur.

Voor meer informatie over de KBA Rapida: www.wifac.nl