Gemeente Breukelen


Ga naar 23 februari: Vergadering commissie Bezwaarschriften Abcoude en Breukelen
Vergadering gemeentelijke monumentencommissie

De gemeentelijke monumentencommissie vergadert maandag 16 februari in de kantine van de afdeling Financiën, sector Grondgebied, Dannestraat 3 in Breukelen. Vanaf 20.00 uur kan het publiek vragen stellen. Direct daarna - uiterlijk 20.30 uur - begint de monumentencommissie.

Naar boven

De commissie bezwaarschriften vergadert maandag 23 februari in het Breukelen. De zitting begint om 20.15 uur. De zitting is openbaar, Behandeling bezwaarschrift tegen het besluit van van burgemeester en wethouders van Abcoude tot afwijzing van het verzoek om vergoeding van proceskosten krachtens de Wet Bestuurlijke Voorprocedures. 20.40 uur
Behandeling bezwaarschrift tegen het besluit van burgemeester en wethouders van Breukelen tot toepassing van bestuursdwang gericht op verwijdering van een steiger aan de Scheendijk 12 te Breukelen. 21.10 uur
Behandeling bezwaarschrift tegen het besluit van burgemeester en wethouders van Abcoude tot het niet opnemen van beperkende voorschriften in de aan de Vereniging Open Jongeren Centrum Abcoude verleende drank- en horecavergunning.
21.35 uur
Behandeling bezwaarschrift tegen het besluit van burgemeester en wethouders van Breukelen tot weigering om over te gaan tot intrekking van een bouwvergunning voor een woning op het perceel Koningstraat 2a te Kockengen.