Politie Zeeland


O-0916-2004 JONGEN OP FIETS LASTIGGEVALLEN


Een 13-jarige jongen uit de gemeente Kapelle is maandagmiddag op de Bredeweg in Kloetinge lastiggevallen door een groepje jongens van 15-/16 jaar.
De jongen fietste rond 14.15 samen met een vriendje toen ze vanaf het fietstunneltje bij de Kon. Wilhelminastraat in Kloetinge werden gehinderd en uitgescholden door vier onbekende jongens. De jongens fietsten hen achterna waarna de 13-jarige jongen op de Bredeweg werd tegengehouden en de jongens een aantal malen tegen zijn fiets trapten. Ook tegen de fiets van zijn vriendje werd getrapt. Vervolgens fietsten de vier jongens weg i.d.r.v. de Tervatenseweg.


O-0917-2004 AUTOMOBILIST RIJDT TEGEN VOORWERP OP DE WEG


Op de A58 t.h.v. Waarde is dinsdagavond rond 19.00 uur een 43-jarige Middelburger met zijn auto tegen een voorwerp gereden dat midden op de rijbaan lag.
Zijn auto raakte aan de voorzijde flink beschadigd en moest worden getakeld. Het voorwerp, volgens de bestuurder iets wat op een kruiwagen lijkt, werd niet meer gevonden.


W-0918-2004 KLAP IN HET GEZICHT


Een 19-jariger Middelburger werd dinsdagmiddag op de Pres. Rooseveltlaan te Vlisingen door een onbekende man zonder aanleiding in het gezicht geslagen.
De jongen fietste rond 14.45 uur langs een tankstation waar een auto die het terrein wilde verlaten, voor hem moest stoppen. Deze auto haalde hem in, stopte een eindje verderop waarna er een man uit de auto stapte en op de fietser afliep. Zonder aanleiding kreeg de Middelburger een klap in zijn gezicht waarop de man weer in de auto stapte en wegreed.


W-0919-2004 WONINGINBRAAK


Maandag tussen 17.30 uur en 20.30 uur werd er ingebroken in een woning aan de Schuitvaartgracht te Vlissingen.
Uit de woning werd o.a. computer en beeldapparatuur weggenomen met een onbekende waarde. Braakschade is eveneens niet bekend.





Politie Zeeland