Ingezonden persbericht


Zaterdag 14 februari is DE DAG om je geliefde lekker te verwennen, maar

ook om je familie of vrienden te verrassen of aan de waardering van je collega's

uiting te geven. De bemanning van De Majesteit zorgt voor warm kaarslicht, rode roosjes, een tongstrelend buffet, kortom een romantische sfeer, waarin het goed vertoeven is.

Vanaf 19.30 uur ligt de rode loper voor u uit en bent u van harte welkom aan boord van de feeëriek verlichte Raderstoomboot De Majesteit, welke zal zijn afgemeerd aan de Maasboulevard, te Rotterdam.

Onder het genot van een overheerlijke welkomst cocktail en luxe borrelhapjes kan de avond van de liefde beginnen. Na het horen van de stoomfluit zullen de raderen gaan draaien en kiezen we het ruime sop voor een adembenemende cruise langs mooi Rotterdam.

Op zeer verrassende wijze zal onze keukenbrigade het warm en koud Valentijns buffet aan u presenteren. In dit buffet zal een grote variatie van gerechten de revue passeren en natuurlijk worden de vegetariërs aan boord niet overgeslagen. Om deze avond culinair compleet te maken zal een overheerlijk Dessert Buffet met zoete lekkernijen van ovenverse crêpes tot .... u verrassen.

Gedurende deze vaart zal onze Loveboat kapitein en een scala van door ons geselecteerde super entertainers de avond op ludieke wijze onvergetelijk maken. Wat dacht u van een foto in nostalgische sferen en een all-round amusementsorkest, welke deze avond gaan vullen met een onuitputtelijk muzikaal repertoire. En natuurlijk ontbreekt een dansvloer niet op De Majesteit, er kan dus naar hartelust gedanst worden.

± 23.30 uur De Valentijns cruise zit er helaas op en De Majesteit meert af aan de Maasboulevard. Ter afsluiting serveren wij u nog koffie met een door u uitgekozen likeurtje vergezeld van een liefdes snoeperijtje.