Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


12 februari 2004


Mishandeling in horecazaak Heerde in Opsporing Verzocht


In het televisieprogramma Opsporing Verzocht van maandag 16 februari as, wordt aandacht besteed aan de ernstige mishandeling van een 21 jarige man uit Ommen in een horecazaak in Heerde.


De mishandeling vond plaats in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 november 2003 tussen 01.00 en 01.30 uur. Het slachtoffer kreeg in de discotheek aan de Dorpsstraat van een onbekende een harde slag in zijn gezicht. Er was geen duidelijke reden voor het incident.
De man uit Ommen werd nog diezelfde nacht in een ziekenhuis behandeld, waarbij bleek dat zijn neus op meerdere plaatsen was gebroken. In hetzelfde weekeinde werd hij in het ziekenhuis langdurig geopereerd.


De politie beschikt inmiddels over een foto van de vermoedelijke verdachte van deze mishandeling. Deze man is ongeveer 25 jaar en heeft een stevig postuur. Hij is ongeveer 1.80 lang en heeft blond haar en een klein sikje en snorretje.
De foto zal in het opsporingsprogramma worden getoond, waarbij de kijkers wordt gevraagd met de politie te bellen indien zij de verdachte van deze ernstige mishandeling menen te herkennen.


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52

---- --