Gemeente Wormerland


Wet Milieubeheer

Burgemeester en wethouders van Wormerland maken bekend:

Er is een ontwerpbeschikking opgesteld voor:
Habulas V.O.F., voor het oprichten van een las- en constructiebedrijf aan de Malerstraat 5 B te Wormer.

Inzage van stukken
De aanvraag, de ontwerpbeschikking en bijbehorende relevante stukken liggen vanaf 16 februari 2004 gedurende vier weken ter inzage in het gemeentehuis, gevestigd aan de Koetserstraat 3 te Wormer. Het gemeentehuis is, naast de dagelijkse openstelling van 8.30 -16.30 uur, tevens elke donderdagavond geopend van 16.30 - 20.00 uur.

Bedenkingen
Een ieder kan binnen vier weken na de dag waarop de ontwerpbeschikking ter inzage is gelegd, schriftelijk bedenkingen hiertegen inbrengen. Deze dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Wormerland, Postbus 20, 1530 AA Wormer. Van de bedenkingen wordt een afschrift naar de aanvrager gestuurd. Degene die bedenkingen inbrengt kan verzoeken zijn persoonlijke gegevens niet bekend te maken.
Desgevraagd kunnen mondeling bedenkingen ingebracht worden. Voor een gedachtewisseling over de ontwerpbeschikking met vertegenwoordigers van de gemeente, de aanvrager en eventuele overige aanwezigen kan telefonisch een afspraak worden gemaakt bij de gemeente.