ALPHYRA BENELUX BV


Alphyra bundelt krachten met Ingenico

Ingenico, de grootste leverancier van beveiligde transactiesystemen ter wereld, en Alphyra, Europa's grootste in elektronische transactieverwerking, hebben vandaag hun samenwerking aangekondigd in de Benelux.

Het contract, ter waarde van enkele miljoenen euro's in de komende 3 jaar, is een uitbreiding op de bestaande samenwerking tussen de twee ondernemingen in andere landen, zoals Frankrijk, Jordanië en de Nederlandse Antillen.

Malcolm Bushell, directeur van Ingenico Northern Europe: 'We hebben een leidende positie in de markt van betaaloplossingen gecreëerd door voortdurend te investeren in de ontwikkelingen van systemen die tegemoet komen aan de wensen van klanten. We verheugen ons op de samenwerking met om gezamenlijk met Alphyra hun klanten in de Benelux te voorzien van de beste betaaloplossingen.'

Michael Kruithof, directeur van Alphyra Benelux: 'Wij hebben voor Ingenico gekozen na een uitvoerige selectieprocedure. Wij geloven dat de nieuwe producten van Ingenico en hun onbetwiste leiderschap in EMV, gecombineerd met onze kennis en ervaring van software, de wensen van onze klanten nu en in de toekomst zullen kunnen vervullen.'

Op de Nederlandse markt zullen de gezamenlijke krachten van beide organisaties ervoor zorgen dat de behoeften van de Nederlandse markt voor elektronisch betalen, die aan grote veranderingen onderhevig zal zijn in de komende jaren, vervuld worden.

Opmerkingen voor redacteurs:

Over EMV
EMV is door Europay, Mastercard en Visa in 1996 gestart om wereldwijd een industriële standaard te creëren voor Chip technologie op betaalkaarten en in betaalautomaten.

Over Ingenico
Ingenico, de grootste leverancier van beveiligde transactiesystemen ter wereld en de grootste producent van betaalsystemen. De groep heeft meer dan 5 miljoen betaalautomaten verkocht in meer dan 45 landen.

Voor meer informatie wil ik u verwijzen naar: www.ingenico.com

Over Alphyra
Alphyra - geavanceerde transactie oplossingen(tm) behoort tot de top van Europese leveranciers van elektronische transactie oplossingen en diensten. Zij levert betaal- en pre-paid oplossingen voor vooraanstaande banken, telecom providers, nutsbedrijven, retail en MKB.
In de Benelux heeft Alphyra reeds meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van elektronisch betalen. In deze jaren heeft zij op het gebied van pinnen een klantenkring opgebouwd met meer dan 50.000 systemen.

Voor meer informatie verwijs ik u naar:www.alphyra.nl en www.alphyra.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: (niet voor publicatie)
Malcolm Bushell Michael Kruithof Ingenico Fortronic Limited Alphyra Benelux BV Tel: + 44 (0) 131 459 8800 tel: 0031 (0) 20 430 67 77
E-mail: info@ingenicofortronic.com E-mail: info@alphyra.nl
Website: www.ingenicofortronic.com Website: www.alphyra.nl

16 feb 04 12:56