Ingezonden persbericht


Stemrondes voor TNF Game Awards zijn geopend

Utrecht, 16 februari 2004 ­ Gisteren zijn de stemrondes voor de TNF game Awards 2004 geopend. Gamers uit Nederland en Vlaanderen kunnen stemmen in 12 categorieën voor het beste op het gebied van gaming uit 2003.

De finale van de TNF Game Awards 2004 duurt van zondag 15 februari tot en met zondag 22 februari. In deze periode kunnen Nederlandstalige gamers van alle leeftijden stemmen op o.a. hun favoriete games, uitgevers en gameshops.

De nominatierondes, die van 1 februari tot en met 8 februari gehouden werden, waren al spannend en verschillende toptitels vielen verrassend genoeg af. Enkele andere games verrasten juist in positieve zin. Nu wordt het een week afwachten om antwoord te krijgen op de vraag wie zich uiteindelijk winnaars van de TNF Game Awards mogen noemen en gratis mogen adverteren op de TNF gamesites. Elke winnaar ontvangt namelijk 100.000 bannerviews, waarmee een banner naar eigen keuze op het netwerk van The Next Future wordt getoond.

Voor een overzicht van de 12 categorieën en de genomineerden kan men terecht op http://www.gamevillage.nl/show.php/act/ST/f/88/t/17032 Ook zijn daar de plaatsen te vinden waar kan worden gestemd.

===========================================
Noot voor de redactie,