Novem


01-12-2003 - 17-02-2004
17 februari 2004 GAVE netwerkdag

Op 17 februari organiseert GAVE een netwerkdag in de Ottone kerk, een locatie in hartje Utrecht. De bijeenkomst gaat om 12:00 uur van start met een lunchbuffet en eindigt met een borrel om ongeveer 18:00 uur. Het programma richt zich op de marktintroductie van biobrandstoffen en de betekenis daarvan voor de lange termijn doelstelling van een duurzame energievoorziening.

De middag wordt ingeleid met een presentatie van de feiten en mogelijkheden rondom biobrandstoffen in Nederland aan de hand van een recente studie van Ecofys. Daarna zal de focus liggen op voorbeelden van marktintroductie van biobrandstoffen in Europa. Hoe is dit gegaan, wat was de reactie van de eindgebruikers en wat waren de sleutelfactoren? Onder andere wordt de marktintroductie van ethanol in Spanje toegelicht door T. Gameson van Abengoa. Dr. H. Hartmut van Volkswagen presenteert de introductie en perspectieven van `Gas-to-Liquid' naar `Biomass-to-Liquid', een gezamenlijk initiatief van Volkswagen en Shell.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Postermateriaal dat enige relatie heeft met het dagthema of GAVE kunt u insturen tot 12 februari. Hieronder kunt u het aanmeldingsformulier
downloaden(Word-document). Graag volledig invullen en sturen aan:

Post, fax of e-mail:

Novem - GAVE netwerkdag

p/a Postbus 2047

4200 BA Gorinchem

fax 0183-621601

novem@cantrijn.nl
aanmelden17 februari 2004 GAVE netwerkdag