Gemeente Geldermalsen

Bewonersavond Van Utenhoveweg, Hooge Hoeven, Lange Akker en Koningsweg (ten zuiden van J.F.Kennedylaan)

9 februari 2004 - Binnenkort wordt begonnen met de renovatie en herinrichting van de betreffende (doorgaande) weggedeelten.

Het is de bedoeling de wegen als zo genoemde 30 km/uur wegen in te richten. Gelijktijdig wordt de asfaltbovenlaag vervangen en worden de trottoirs herstraat.

Om de aanwonenden over een en ander te informeren organiseert het gemeentebestuur voor hen een informatieavond op dinsdag 17 februari a.s. in de raadzaal van het gemeentehuis te Geldermalsen.

Om 19.00 uur wordt begonnen met een toelichting op de plannen voor de Van Utenhoveweg, Koningsweg en het tussenliggende gedeelte van de Hooge Hoeven. Vervolgens komt vanaf 21.00 uur het gedeelte van de Hooge Hoeven vanaf de Koningsweg tot en met de Lange Akker aan bod.

De tekeningen liggen vanaf maandag 9 februari ter inzage bij de vakbalie Bouwen en Wonen. De vakbalie is geopend van maandag tot en met vrijdag 8.30-12.30 uur en dinsdag 13.00-17.00 uur. Nadere informatie kan worden verkregen bij de afdeling Gemeentewerken, dhr. M. Pleijsier, tel. 0345-586751.