SKYRADIO

Sky Radio organiseert grote dvd-première Marco Borsato

Exclusief première tickets via Sky Radio 101 FM

Op 17 maart aanstaande gaat de nieuwe dvd 'ZIEN' van Marco Borsato in première in het mooie Tuschinsky Theater in Amsterdam. Het is voor het eerst dat Nederland een dergelijke dvd-première kent. In samenwerking met Universal Music en BelCompany presenteert en organiseert Sky Radio deze bijzondere dvd-première. Sky Radio 101 FM geeft als enige radiostation exclusief tickets weg voor deze galapremière.

Bovendien promoot Sky Radio de dvd-première door middel van een tv-commercial waarin Marco Borsato de hoofdrol speelt. De populaire zanger zal de komende weken ook het straatbeeld flink opsieren in bushokjes en op billboards.

De dvd is erg uniek omdat het de eerste keer is dat een muzikant besluit om beeld als extra dimensie toe te voegen aan een regulier album. De dvd bestaat uit 13 verschillende mini-filmpjes, die speciaal gemaakt zijn door bekende Nederlandse regisseurs en zal op 18 maart verschijnen.

Na afloop van de première zal Marco Borsato enkele nieuwe nummers live ten gehore brengen tijdens een exclusief feest.

Vanwege de première heeft Sky Radio 17 maart uitgeroepen tot Marco Borsato dag. Er zullen de hele dag liedjes voorbij komen van zijn nieuwe album en op skyradio.nl zijn er natuurlijk fantastische Marco Borsato prijzen te winnen.

Sky Radio 101 FM
In juni verhuisde Sky Radio naar nieuwe etherfrequenties tussen 101.0 FM en 101.9 FM en wijzigde het radiostation haar naam in Sky Radio 101 FM. De kabelfrequenties bleven ongewijzigd. Sky Radio 101 FM is de enige echte non-stop muziekzender in Nederland zonder DJ's met elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie.