Gemeente Stede Broec 17-2-2004
Kwijtschelding van belastingen

Waterschapsbelasting

Begin van dit jaar heeft het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHN) de aanslag Waterschapsbelasting aan de inwoners van Stede Broec gestuurd. Als die belasting u vorig jaar is kwijtgescholden, komt u misschien weer in aanmerking voor kwijtschelding. Bij het Hoogheemraadschap en de gemeente is een kwijtscheldingsformulier verkrijgbaar.

Wilt u kwijtschelding van Waterschapsbelasting aanvragen, dan moet u het kwijtscheldingsformulier naar het Hoogheemraadschap sturen en niet naar de gemeente. Wij mogen namelijk niet beslissen over kwijtschelding van Waterschapsbelasting.

Gemeentelijke belastingen

Eind maart komt de aanslag gemeentelijke belastingen bij u in de bus. Vanaf 1 april kunt u kwijtschelding van deze belasting aanvragen. Als u al kwijtschelding van Waterschapsbelasting heeft aangevraagd, hoeft u geen kwijtschelding van gemeentelijke belastingen aan te vragen. Het Hoogheemraadschap stuurt de kwijtscheldingsformulieren die daar zijn binnengekomen naar ons. Wij kijken of u ook recht heeft op kwijtschelding van gemeentelijke belastingen. Van die beslissing krijgt u van ons bericht.