Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


17 februari 2004


Epse - Hond aangereden


De politie is op zoek naar de eigenaar van de hond die maandagmorgen op de Deventerweg werd aangereden. Een 59 jarige automobiliste uit Zutphen reed omstreeks 08.50 uur op de Deventerweg tussen de Hassinklaan en de Voortseweg in de richting van Gorssel. Plotseling stak er een grote bruine hond de weg over, mogelijk een boxer. Het gevolg was een aanrijding. Vervolgens werd de hond opnieuw aangereden door een vrachtwagen. Het beest vluchtte een terrein op aan de Deventerweg. Bij navraag in de buurt werd niet duidelijk wie de eigenaar van de hond is. De hond is spoorloos verdwenen. Mogelijk dat iemand weet van wie deze hond is, of dat de eigenaar zich kan melden bij de politie.


Lochem - Uitgebrande auto aangetroffen


Door een getuige werd zondag (tijdstip onbekend) in een bosperceel aan de Laan Ampsen een uitgebrande auto aangetroffen. Het is niet duidelijk hoe lang de auto daar stond. De auto is volledig uitgebrand en omringende bomen waren zwart geblakerd. Uit onderzoek is gebleken dat de auto was gestolen op 14 januari 2004 in Duitsland.


Warnsveld - Inbreker aangehouden


Dinsdag rond 23.50 uur werd een 35 jarige inwoner uit Zutphen aangehouden in een pand aan de Vordenseweg. De man had van het pand een ruit ingegooid en wilde snoep en rookwaren wegnemen. Hij werd voor nader onderzoek ingesloten.


Toldijk - Snelheidscontrole


Maandag werd met de laser gecontroleerd op de Zutphen-Emmerikseweg en de Den Elterweg. Er reden vijf bestuurders harder dan de toegestane 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 110 km/u.


Einde berichten



---- --