Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

DailyCom introduceert onbeperkt bellen tegen vast tarief

Bellen buiten de piekuren binnen Nederland voor 0 cent

Lelystad, 17 februari 2004 - DailyCom introduceert als eerste in Nederland onbeperkt bellen via de vaste telefoonaansluiting. Voor EUR 7,95 per maand belt men voortaan buiten de piekuren voor 0,0 cent naar alle vaste telefoonnummers binnen Nederland. Ook het starttarief voor deze gesprekken is voortaan 0,0 cent. Trouwe klanten van DailyCom ontvangen een korting op het maandbedrag die kan oplopen tot 40%.

Het onbeperkt bellen-aanbod geldt alleen voor consumenten. Er zit geen maximum aan het aantal te plegen telefoontjes en men kan naar alle vaste nummers in Nederland bellen. Onbeperkt gratis bellen kan elke werkdag van 7 uur 's avonds tot 8 uur 's ochtends en gedurende het gehele weekend. Daarnaast hanteert DailyCom nog steeds haar unieke laagste-prijs-garantie.

Met het onbeperkt bellen-aanbod krijgt men standaard 1 uur gratis internet per maand en kan men voor half geld onbeperkt bellen naar het informatienummer 118. Klanten kunnen voortaan ook gebruik maken van allerlei speciale DailyDeals. Men krijgt 6,5 cent korting op elke liter benzine, diesel en gas en men ontvangt korting op onder andere sauna-bezoek, kaarten voor het circus en pretparken, karten, de Hotelbon-jaarkaart, skivertier, vlieglessen en slipcursussen.

Directeur Raymond Schrama: "Iedereen is de focus op nog eens een tiende van een cent goedkoper nu wel zat. Bellen via ons is vanaf nu niet alleen dag in dag uit voordelig maar vooral ook vernieuwend en spectaculair!"


- Einde -

DailyCom
* DailyCom is een initiatief van ervaren telecomspecialisten die de tijd rijp achtte voor het lanceren van een nieuw bedrijf met een nieuw merk en met een verfrissende kijk op zaken.
* DailyCom biedt consumenten en bedrijven voordelige alternatieven aan voor telefoneren via de vaste KPN-aansluiting en internetten via een 06760-inbelverbinding. Het bedrijf verwacht binnenkort ook ADSL en mobiele telefonie te kunnen aanbieden.
* DailyCom onderscheidt zich door haar aantrekkelijke prijzen maar ook door haar filosofie aangaande op internet gedreven communicatie, dienstverlening en infrastructuur.
* DailyCom heeft inmiddels meer dan 40.000 actief bellende en surfende klanten en dit aantal groeit elke dag.
* DailyCom is een Nederlands bedrijf met haar hoofdkantoor in Lelystad. Overige informatie over de onderneming is te vinden op: www.dailycom.nl .

Note voor de redactie,