Gemeente Breukelen


Ga naar Collectes
Ga naar Drank- en Horecawet
Ga naar Nieuwe werkwijze raad en commissies
Ga naar Verkeersbesluiten

Naar boven

Verkeersbesluiten

Burgemeester en wethouders van Breukelen maken bekend, dat vanaf 19 februari bij de receptie van de sector Grondgebied ter inzage wordt gelegd:


- hun besluit van 20 januari 2004 om ter hoogte van G.W. van Couwenhovenstraat 45 te Breukelen een gehandicaptenparkeerplaats te realiseren door plaatsing van het bord E06 van bijlage,1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990.


- hun besluit van 20 januari 2004 om ter hoogte van Stinzenlaan Zuid 228 te Breukelen een gehandicaptenparkeerplaats te realiseren door plaatsing van het bord E06 van bijlage,1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990.


- hun besluit van 20 januari 2004 om ter hoogte van Van Oldenbarneveldstraat 19 te Breukelen een gehandicaptenparkeerplaats te realiseren door plaatsing van het bord E06 van bijlage,1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990.


- hun besluit van 27 januari 2004 om ter hoogte van Koningin Wilhelminaplein 40 te Kockengen een gehandicaptenparkeerplaats te realiseren door plaatsing van het bord E06 van bijlage,1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990.

Belanghebbenden kunnen tegen deze verkeersbesluiten binnen zes weken na 19 februari (de dag van deze publicatie in de VAR) een bezwaarschrift indienen. Zij kunnen hun bezwaarschrift richten aan Burgemeester en wethouders, Postbus 116, 3620 AC Breukelen.

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Breukelen, Postbus 116, 3620 AC Breukelen. Een bezwaarschrift moet zijn ondertekend en tenminste bevatten:


- naam en adres indiener;


- dagtekening;


- een omschrijving van het besluit;


- de gronden van het bezwaar;


- een volmacht voor het geval het niet door u zelf maar, namens u, door een ander wordt ingediend.

Indien u een bezwaarschrift hebt ingediend, kunt u hangende de bezwaarprocedure een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank van Utrecht, sector Bestuursrecht, postbus 13023, 3507 LA Utrecht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de sector Grondgebied, afdeling VROM.